Σερβία: Πρωταθλητής ο Ερυθρός Αστέρας - Επικυρώθηκε 20-0 το Game 2 με Παρτιζάν λόγω διακοπής

Σερβία: Ο Ερυθρός Αστέρας είναι ο Πρωταθλητής της χώρας μετά την οριστική διακοπή του Game 2 των τελικών με την Παρτιζάν, ελέω αντικειμένων.
Σερβία: Πρωταθλητής ο Ερυθρός Αστέρας - Επικυρώθηκε 20-0 το Game 2 με Παρτιζάν λόγω διακοπής
Print Screen / Youtube
1'

Επεισοδιακό ήταν το δεύτερο παιχνίδι των τελικών μεταξύ της Παρτιζάν και του Ερυθρού Αστέρα. Περίπου 7 δευτερόλεπτα πριν από την ολοκλήρωση της 3ης περιόδου, όπου οι «ασπρόμαυροι» είχαν προβάδισμα 12 πόντων (57-45) το ματς διακόπηκε για ρίψη αντικειμένων στον αγωνιστικό χώρο.

Οι παίκτες και το τεχνικό τιμ των «ερυθρόλευκων» αποχώρησαν για τα αποδυτήρια και ακολούθησαν οι διαιτητές. Οι τελευταίοι ζήτησαν την εκκένωση του γηπέδου και τελικά το ματς διακόπηκε οριστικά.

Μάλιστα, όπως τονίζει ο Τύπος της χώρας, ο αγώνας κατοχυρώθηκε 20-0 υπέρ του Ερυθρού Αστέρα, με αποτέλεσμα να κατακτήσει το πρωτάθλημα Σερβίας. Ωστόσο, η Παρτιζάν υποστηρίζει μέσω ανακοίνωσης, πως οι διαιτητές ενημέρωσαν την ομάδα ότι ο αγώνας θα συνεχιστεί την Πέμπτη (06/06) και γι’ αυτό αποχώρησαν, εν αντιθέσει με τους παίκτες του Αστέρα που επέστρεψαν κανονικά, αλλά το ματς δεν συνεχίστηκε ποτέ.

Σχετικές ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή