Γκάλης για Ντράζεν: «Ο Π. Γιαννακόπουλος μου είχε πει πως συμφώνησαν, ήμουν χαρούμενος»

Ο Νίκος Γκάλης παραδέχτηκε πως θα είχε «χαθεί η μπάλα» αν είχε συνυπάρξει στον Παναθηναϊκό με τον Ντράζεν Πέτροβιτς, ενώ επισήμανε πως ο Παύλος Γιαννακόπουλος του είχε αποκαλύψει τη συμφωνία του με τον Κροάτη που σαν σήμερα σκοτώθηκε στο τραγικό δυστύχημα.
1'

Συμπληρώθηκαν 31 χρόνια απ’ την τραγική μέρα που σκοτώθηκε ο Ντράζεν Πέτροβιτς. Ο «Μότσαρτ» του μπάσκετ, ο άνθρωπος που θα είχε αλλάξει τις ισορροπίες του ευρωπαϊκού μπάσκετ καθώς όπως γνωρίζουν όλοι, ο Παύλος Γιαννακόπουλος είχε συμφωνήσει μαζί του για να τον φέρει στον Παναθηναϊκό!

Ο Νίκος Γκάλης δεν ξέχασε τον μεγάλο του αντίπαλο και παραδέχτηκε πως ήταν χαρούμενος όταν ο Παύλος Γιαννακόπουλος του είχε αποκαλύψει πως συμφώνησε με τον τεράστιο Ντράζεν για να γίνουν συμπαίκτες στο «τριφύλλι»!

Χαρακτηριστικά ο Νίκος Γκάλης αναφέρει στην ανάρτησή του:

«Σαν σήμερα χάθηκε ο Drazen.
“Στα ελληνικά έχουμε μια παροιμία: Χάθηκε η μπάλα! Αναρωτιέμαι πως θα ήταν να παίζουμε μαζί. Ο Παύλος Γιαννακόπουλος μου είχε πει ότι είχαν συμφωνήσει και ήμουν πολύ χαρούμενος. Δυστυχώς το τραγικό δυστύχημα και η απώλεια του Ντράζεν άφησαν το μπάσκετ φτωχότερο”.
RIP Drazen Petrovic 7/6/93».