Το ελληνικό μπάσκετ αποχαιρετά τον Πάρη Δερμάνη: «Ανείπωτος θρήνος, υπήρξε φίλος, κύριος, άνθρωπος»

Παναθηναϊκός AKTOR: Το ελληνικό μπάσκετ αποχαιρετά τον φροντιστή των «πράσινων», Πάρη Δερμάνη, ο οποίος πέθανε σε ηλικία 60 ετών.
Πάρης Δερμάνης
Intime News
5'

Βαρύ πένθος στην «οικογένεια» του «τριφυλλιού» μετά τον θάνατο του Πάρη Δερμάνη.

Έφυγε από τη ζωή μετά από γενναία μάχη που έδωσε από την 1η Μαΐου, όταν νοσηλεύτηκε σε νοσοκομείο του Βελιγραδίου, έπειτα από σοβαρό πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε.

Τη δυσάρεστη είδηση γνωστοποίησε ο υπεύθυνος ασφαλείας της ΚΑΕ Παναθηναϊκός AKTOR, Μιχάλης Γεωργαντής, ο οποίος ανέφερε σε ποστ του: «Μεγάλε φίλε κάποτε θα τα ξαναπούμε». Στη συνέχεια ακολούθησε το μήνυμα του Παναθηναϊκού, ο οποίος εξέφρασε την οδύνη του για την ψυχή των αποδυτηρίων.

Ο 60χρονος ήταν ο φροντιστής του «τριφυλλιού» τα τελευταία 17 χρόνια κι αποτελούσε μια από τις πλέον αγαπητές μορφές στον σύλλογο, αλλά και γενικότερα στο ελληνικό μπάσκετ, το οποίο εξέφρασε τα συλλυπητήρια του, αποχαιρετώντας τον Πάρη Δερμάνη.

Η ΚΑΕ Ολυμπιακός, μέσω ανακοίνωσης, ανέφερε ότι: «εκφράζει τα ειλικρινή της συλλυπητήρια, στην οικογένεια , τους οικείους και στην ΚΑΕ Παναθηναϊκός για τον Πάρη Δερμάνη, που σήμερα (08/06) έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 60 ετών. Καλό ταξίδι...». Ο Sports Director της «ερυθρόλευκης» ΚΑΕ, Χρήστος Μπαφές έγραψε σε ποστάρισμα του στα social media: «Καλό ταξίδι Πάρη».

Η ΚΑΕ ΑΕΚ σε ανακοίνωση της, τονίζει: «H οικογένεια της ΑΕΚ ΒΕΤSSON BC εκφράζει τη θλίψη της και συμμετέχει στον ανείπωτο θρήνο για το χαμό του Πάρη Δερμάνη, ο οποίος «έφυγε» σήμερα από τη ζωή σε ηλικία 60 ετών. Ο αγαπημένος μας Πάρης, είχε υπηρετήσει με σεμνότητα και αποτελεσματικότητα, επί σειρά ετών τη «Βασίλισσα» επί διοικήσεων Γιάννη Φιλίππου ως Υπεύθυνος Ασφαλείας, αλλά και ως «αντίπαλος» υπήρξε φίλος, κύριος, ΑΝΘΡΩΠΟΣ! Συλλυπητήρια στους οικείους του εκλιπόντος και στον Παναθηναϊκός BC ACTOR. Καλό κατευόδιο, αγαπημένε Πάρη».

https://www.instagram.com/p/C78qaFFtvNO/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Η ΕΟΚ ανέφερε από την πλευρά της: «Την απώλεια ακόμα ενός ανθρώπου που πρόσφερε με την εργατικότητα και τη συνέπειά του στο μπάσκετ θρηνεί ο χώρος της ελληνικής καλαθοσφαίρισης, καθώς, απεβίωσε ο φροντιστής της ομάδας του Παναθηναϊκού, Πάρης Δερμάνης, ο οποίος νοσηλευόταν από την 1η Μαΐου, μετά από επεισόδιο που είχε υποστεί στο Βελιγράδι, ενώ στη συνέχεια είχε μεταφερθεί στην Αθήνα. Ο εκλιπών, ο οποίος στο παρελθόν είχε εργαστεί σε αντίστοιχη θέση και στην ΑΕΚ, ήταν ο άνθρωπος που επί 17 χρόνια φρόντιζε τους αθλητές του Παναθηναϊκού και ήταν ιδιαίτερα αγαπητός όχι μόνο στις τάξεις της ομάδας, αλλά σε όλους τους ανθρώπους του μπάσκετ. Τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου της ΕΟΚ και ο πρόεδρός της, Ευάγγελος Λιόλιος, εκφράζουν τη βαθιά τους θλίψη για την απώλεια του Πάρη Δερμάνη και τα θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια και στους οικείους του».

KAE ΠΑΟΚ: «Η ΚΑΕ ΠΑΟΚ mateco εκφράζει τη θλίψη της για την απώλεια του Πάρη Δερμάνη, του αγαπητού σε όλους φροντιστή της ΚΑΕ Παναθηναϊκός. Θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια του εκλιπόντος και του Παναθηναϊκού».

ΚΑΕ Προμηθέας: «Η ΚΑΕ Προμηθέας Πάτρας εκφράζει τα ειλικρινή της συλλυπητήρια στους οικείους του Πάρη Δερμάνη και στην ΚΑΕ Παναθηναϊκός, για τον ξαφνικό χαμό του "αιώνιου" φροντιστή της ομάδας.Καλό ταξίδι Πάρη».

ΕΣΑΚΕ: «Το Διοικητικό Συμβούλιο του ΕΣΑΚΕ και ο πρόεδρος του κ. Ευάγγελος Γαλατσόπουλος εκφράζουν τη θλίψη τους για την απώλεια του Πάρη Δερμάνη σε ηλικία 60 ετών και τα ειλικρινή συλλυπητήρια τους στην οικογένεια και τους οικείους του εκλιπόντος.Ο εκλιπών επί σειρά ετών εργάστηκε στην ΚΑΕ Παναθηναϊκός ΑΚΤΟR ως φροντιστής της ομάδας ενώ παλιότερα είχε εργαστεί σε αντίστοιχη θέση και στην ΑΕΚ Betsson. Συνεργάστηκε άψογα με τον ΕΣΑΚΕ και συνέβαλλε στην διεξαγωγή Αγώνων All Star. Συνεπώς νιώθουμε ότι χάσαμε έναν φίλο. Υπηρέτησε για πολλά χρόνια το αγαπημένο μας άθλημα με εργατικότητα και ήθος και ήταν αγαπητός σε όλους. Καλό ταξίδι Πάρη».

Σχετικές ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή