Παναθηναϊκός AKTOR: Οργή για τη διαιτησία, πίστη για την ανατροπή

Στον Παναθηναϊκό AKTOR προσπαθούν να διαχειριστούν τα συναισθήματά τους και βάζουν μπροστά για τον μεγάλο αγώνα της Δευτέρας θέλοντας να μειώσουν τη σειρά και να παραμείνουν «ζωντανοί» στην κατάκτηση του τίτλου.
Παναθηναϊκός AKTOR: Οργή για τη διαιτησία, πίστη για την ανατροπή
2'

Τα όσα κωμικοτραγικά συμβαίνουν το τελευταίο διάστημα στον χώρο του ελληνικού μπάσκετ, με τις διαιτησίες των τελικών να αποτελούν τον αρνητικό πρωταγωνιστή της σειράς και να εκθέτουν στο σύνολό τους, εκτός και εκτός των τειχών, το άθλημα, έχουν προκαλέσει οργή στους ανθρώπους του Παναθηναϊκού AKTOR.

Οι 7 φορές πρωταθλητές Ευρώπης βρίσκονται πίσω στο σκορ με 2-0, στη σειρά των τελικών της Stoiximan Basket League, με το… έτσι θέλω. Γιατί η Κεντρική Επιτροπή Διαιτησίας του Βαγγέλη Λιόλιου αρνείται κατηγορηματικά να λειτουργήσει υπέρ του δημοσίου, μπασκετικού, συμφέροντος. Αντιθέτως οι διαιτητές-υπάλληλοι της ΚΕΔ/ΕΟΚ δεν έχουν κανένα πρόβλημα να εκτίθενται κάθε βράδυ προκειμένου να επιτελέσουν το… έργο τους που δεν έχει καμία σχέση με το καλό του αθλήματος.

Τόσο στον πρώτο όσο και στον δεύτερο τελικό οι διαιτητικές τριάδες άφησαν το στίγμα τους στις αναμετρήσεις με τους Παπαπέτρου, Καρπάνο και Τσαρούχα να αποδεικνύονται όχι απλά κατώτεροι των περιστάσεων, αλλά επικίνδυνοι για το ίδιο το άθλημα. Οι πρωταθλητές Ευρώπης έχουν μπει στο… στόχαστρο της ΚΕΔ/ΕΟΚ (για δικούς της λόγου) και τώρα έχουν την ευκαιρία να γράψουν ιστορία.

Να επιστρέψουν δηλαδή από το 0-2 και να κάνουν κάτι που δεν έχει ξαναγίνει ποτέ στο παρελθόν, σε ζευγάρι Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός. Για να το κάνουν όμως αυτό οι «πράσινοι» θα πρέπει να επικρατήσουν και των «ερυθρόλευκων», αλλά και των διαιτητών.

Οι «πράσινοι» πάνε βήμα-βήμα. Ο Εργκίν Αταμάν ξέρει καλά τον τρόπο να ανατρέπει τα δεδομένα και πρωταρχικός του παράγοντας είναι να μπορέσει να «καθαρίσει» το μυαλό των παικτών του, να τους ετοιμάσει όσο το δυνατόν καλύτερα σε πνευματικό επίπεδο και τη Δευτέρα το βράδυ ο Παναθηναϊκός AKTOR να μειώσει το σκορ της σειράς και να δώσει ένα άλλο ενδιαφέρον στην τελική ευθεία του πρωταθλήματος.

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή