Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός AKTOR: Πρόστιμο στους «ερυθρόλευκους» - Απαλλαγή Σερέλη

Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός AKTOR: Με χρηματική ποινή τιμωρήθηκε η «ερυθρόλευκη» ΚΑΕ για υβριστικά συνθήματα που ακούστηκαν στο Game 2 της σειράς των τελικών στο ΣΕΦ.
Eurokinissi
1'

Συνολικό πρόστιμο 3.600 ευρώ επέβαλλε ο Αθλητικός Δικαστής του ΕΣΑΚΕ στον Ολυμπιακό για υβριστικά συνθήματα που ακούστηκαν από τους οπαδούς του στον δεύτερο τελικό της Basket League με τον Παναθηναϊκό AKTOR.

Αντίθετα, η «πράσινη» ΚΑΕ απαλλάχθηκε για τη μη παρουσία του Χρήστου Σερέλη στο flash interview και τη συνέντευξη Τύπου, μετά το τέλος του αγώνα στο φαληρικό Στάδιο.

Αναλυτικά, στην ανακοίνωση αναφέρεται:

«Επιβάλλεται στην Ολυμπιακός Σύνδεσμος Φιλάθλων Πειραιώτες Καλαθοσφαιρική Ανώνυμη Εταιρεία (δ.τ. Ολυμπιακός ΚΑΕ):

α) για κάθε μία από τις τρεις (3) προειδοποιήσεις που έλαβαν χώρα εξαιρούμενης της πρώτης εξ αυτών, για υβριστικά συνθήματα τα οποία είχαν αποδέκτες φυσικά πρόσωπα, η ποινή της επίπληξης καθώς και χρηματικού προστίμου χιλίων τετρακοσίων (1.400,00) ευρώ, ήτοι συνολικά ποινή δύο (2) επιπλήξεις και χρηματικό πρόστιμο τεσσάρων χιλιάδων διακοσίων (2.800,00) ευρώ και

β) χρηματικό πρόστιμο οκτακοσίων (800,00) ευρώ εξαιτίας υβριστικών συνθημάτων τα οποία δεν έχουν αποδέκτες φυσικά πρόσωπα ή δε συνιστούν προσβολή εθνικών συμβόλων, κατά τον αγώνα πρωταθλήματος με την ομάδα της Παναθηναϊκός Αθλητικός Όμιλος Καλαθοσφαιρική Ανώνυμη Εταιρεία (δ.τ. ΚΑΕ Παναθηναϊκός), που διεξήχθη την 7-6-2024.

Απαλλάσσεται η Παναθηναϊκός Αθλητικός Όμιλος Καλαθοσφαιρική Ανώνυμη Εταιρεία (δ.τ. ΚΑΕ Παναθηναϊκός) για την πράξη της μη συμμετοχής του Προπονητή της ομάδος κ. Χρήστου Σερέλη στο Flash Interview και στη συνέντευξη τύπου μετά το πέρας του αγώνα, κατά τον αγώνα πρωταθλήματος με την ομάδα της Ολυμπιακός Σύνδεσμος Φιλάθλων Πειραιώτες Καλαθοσφαιρική Ανώνυμη Εταιρεία (δ.τ. Ολυμπιακός ΚΑΕ) που διεξήχθη την 7-6-2024».

Σχετικές ειδήσεις