Παναθηναϊκός AKTOR: Ζητά επανάληψη κλήρωσης διαιτητών στο Game 4 λόγω κρυφής καταγγελίας

Παναθηναϊκός AKTOR: Αίτημα στην Κεντρική Επιτροπή Διαιτησίας απέστειλαν οι «πράσινοι» για επανάληψη της κλήρωσης των διαιτητών του 4ου τελικού με τον Ολυμπιακό.
Παναθηναϊκός AKTOR: Ζητά επανάληψη κλήρωσης διαιτητών στο Game 4 λόγω κρυφής καταγγελίας
Eurokinissi
1'

Το μεσημέρι της Τρίτης (11/06) πραγματοποιήθηκε η κλήρωση για τους τρεις διαιτητές που θα διευθύνουν το Game 4 στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας. Απ’ την διαδικασία, όπου το «παρών» έδωσε και ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος, βγήκαν οι Πέτρος Παπαπέτρου, Στέφανος Μαγκλογιάννης και Γιώργος Θεονάς, με τον πρώτο και τον τρίτο να αγωνίζονται και πάλι μετά το Game 1 στο ΟΑΚΑ.

Ωστόσο, η ΚΑΕ Παναθηναϊκός AKTOR απέστειλε αίτημα στην Κεντρική Επιτροπή Διαιτησίας, με το οποίο ζητά την επανάληψη της κλήρωσης των διαιτητών. Ο λόγος έχει να κάνει με την αναφορά που είχε στείλει ένας ρέφερι από την τριάδα που κληρώθηκε για τη «μάχη» στο Game 4 στην ΟΔΚΕ.

Σ’ αυτήν την αναφορά έγινε λόγος για δυσφημιστικά σχόλια μετά το τέλος του Game 1 στο ΟΑΚΑ και για έντονο κλίμα, από την πλευρά των «πράσινων», χωρίς να κατονομάζονται.

Για τον λόγο αυτό, ο Παναθηναϊκός AKTOR απέστειλε αίτημα στην ΚΕΔ για επανάληψη της διαδικασίας, με τη διαφορά πως οι διαιτητές που έχουν προχωρήσει στην καταγγελία, θα πρέπει να εξαιρεθούν για να αποκατασταθεί η νομιμότητα, αφού δεν θα υπάρχει αμεροληψία από την πλευρά τους.

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή