Υπέροχη κίνηση από την Δέσποινα Γιαννακοπούλου - Εκπλήρωσε την επιθυμία ενός παιδιού ΑΜΕΑ!

Η κόρη του Δημήτρη Γιαννακόπουλου, Δέσποινα, εκπλήρωσε την επιθυμία ενός παιδιού ΑΜΕΑ που ήθελε να παρακολουθήσει από το ΟΑΚΑ το Game 5 του Παναθηναϊκού AKTOR με τον Ολυμπιακό.
Υπέροχη κίνηση από την Δέσποινα Γιαννακοπούλου - Εκπλήρωσε την επιθυμία ενός παιδιού ΑΜΕΑ!
Eurokinissi
1'

Ο Παναθηναϊκός AKTOR υποδέχεται τον Ολυμπιακό απόψε (21:15, ΕΡΤ3) στο ΟΑΚΑ για το Game 5 των τελικών της Stoiximan Basket League, έχοντας ανακοινώσει Sold Out μέσα σε λίγες ώρες μετά την κυκλοφορία των εισιτηρίων.

Αυτό είχε ως αποτέλεσμα ένας φίλος ΑΜΕΑ των «πράσινων», ο Μάριος Ψαραδέλλης να εκφράσει το παράπονο ότι δεν θα μπορέσει να βρεθεί στο γήπεδο, μέσω ενός βίντεο στον επίσημο λογαριασμό του στο Tik Tok, αναφέροντας ότι στεναχωριέται πολύ που δεν θα είναι στο γήπεδο.

Η Δέσποινα Γιαννακοπούλου, κόρη του Δημήτρη Γιαννακόπουλου, είδε το σχετικό post και προχώρησε σε μια υπέροχη κίνηση! Έγραψε ένα σχόλιο, λέγοντας στον Μάριο να της στείλει προσωπικό μήνυμα και από ότι φαίνεται αυτό ακριβώς έγινε, με τον Μάριο Ψαραδέλλη να απαντάει λίγο αργότερα: «Ευχαριστώ για όλα, αποστολή εξετελέσθη».

Λίγο αργότερα, ο νεαρός φίλαθλος με νέο βίντεο ευχαρίστησε την Δέσποινα Γιαννακοπούλου, ζητώντας από τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο να τον βάλει στο κέντρο του γηπέδου αν νικήσει ο Παναθηναϊκός AKTOR, ώστε να κάνει σβούρες με το αμαξίδιό του.

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή