LIVE Παναθηναϊκός AKTOR - Ολυμπιακός: Πρωταθλητές Ελλάδας οι «πράσινοι» με ιστορική ανατροπή!

Παναθηναϊκός AKTOR - Ολυμπιακός: Παρακολουθήστε LIVE την εξέλιξη του Game 5 των τελικών της Basket League που κρίνει τον πρωταθλητή.
LIVE Παναθηναϊκός AKTOR - Ολυμπιακός: Πρωταθλητές Ελλάδας οι «πράσινοι» με ιστορική ανατροπή!
2'

Ο Παναθηναϊκός AKTOR είναι εδώ. Η ομάδα του Εργκίν Αταμάν, μετά τη σπουδαία εμφάνιση και την τεράστια νίκη στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας, έχει μπροστά της μια πολύ μεγάλη ευκαιρία να γράψει… ιστορία. Οι πρωταθλητές Ευρώπης, μετά τον άθλο τους στο Βερολίνο και την κατάκτηση της ευρωπαϊκής κορυφής, απέχουν 40 λεπτά για να κάνουν κάτι που έχει ξαναγίνει μόλις μια φορά στα χρονικά. Να επιστρέψουν από το 0-2 και να πάρουν έναν τίτλο που ισοδυναμεί με πολλά περισσότερα, ανακτώντας τα πρωτεία και στην Ελλάδα.

Μια αποστολή που μόνο εύκολη δε θα είναι. Ο Παναθηναϊκός ΑΚΤΟR μετά το διπλό στο ΣΕΦ, έφερε τη σειρά στην απόλυτη ισορροπία, ανέκτησε το πλεονέκτημα της έδρας που είχε απωλέσει από το Game 1 και πλέον μοιάζει το φαβορί για την νίκη και την κατάκτηση της κούπας στην αποψινή αναμέτρηση.

Ο Ολυμπιακός, όμως, θα πάει στο ΟΑΚΑ γνωρίζοντας ότι παίζει την τελευταία του... ζαριά. Μετά τη νέα ευρωπαϊκή αποτυχία, ο Γιώργος Μπαρτζώκας και οι παίκτες του θέλουν να… διασκεδάσουν τις εντυπώσεις, κατακτώντας το πρωτάθλημα με το οποίο θα πανηγυρίσουν το τρίτο συνεχόμενο double τους.

Ο Παναθηναϊκός AKTOR όμως είναι αποφασισμένος να μην κάνει άλλα δώρα και να υπερκεράσει όλα τα εμπόδια που θα βρεθούν στον… δρόμο του. Τόσα εκείνα που θα του βάλει ο Ολυμπιακός, όσο και εκείνα που πιθανόν να του βάλουν οι διαιτητές. Όπως ακριβώς έγινε στο Game 4 όταν οι «πράσινοι» χρειάστηκε να υπερβάλουν εαυτό και να κερδίσουν και τους «γκρι».

Διαιτητές της αποψινής αναμέτρησης θα είναι οι κ.κ. Πουρσανίδης, Καρπάνος και Κατραχούρας οι οποίοι προέκυψαν από ορισμό της ΚΕΔ και όχι από κλήρωση, με τον Παναθηναϊκό AKTOR να ξεκαθαρίζει κατά τη διάρκεια της διαδικασίας δια στόματος Δημήτρη Γιαννακόπουλου πως δεν συνδιαλέγεται με κανέναν από τη συγκεκριμένη διοίκηση καθώς είναι πλήρως αντίθετος με τον βίο και τα έργα της.

Το ΟΑΚΑ αναμένεται να είναι κατάμεστο καθώς από την Πέμπτη (13/06) έχει σημειωθεί ένα ακόμα sold out, ενώ αξίζει να σημειωθεί πως ο Γιώργος Μπαρτζώκας και ο Εργκίν Αταμάν δεν αντιμετωπίζουν αγωνιστικά προβλήματα, με τον τελευταίο αποφάσισε το μεσημέρι της Παρασκευής (14/06) να έχει στη δωδεκάδα του τον Όλεγκ Μπαλτσερόφκσι αντί του Λούκα Βιλντόζα.

Παρακολουθήστε και σχολιάστε το Game 5, Παναθηναϊκός AKTOR - Ολυμπιακός:

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή