Γιαννακόπουλος: «Το μόνο που σας ζητάω είναι να σεβαστείτε τον αντίπαλο μας»

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος και πάλι έδειξε τον δρόμο ζητώντας από τον κόσμο της ομάδας στο τέλος του αγώνα "Παναθηναϊκοί και Ολυμπιακοί να φύγουμε αγκαλιασμένοι". 

Γιαννακόπουλος: «Το μόνο που σας ζητάω είναι να σεβαστείτε τον αντίπαλο μας»
1'

Λίγο μετά την είσοδό του στο παρκέ ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος κατευθύνθηκε στη γραμματεία, πήρε το μικρόφωνο και έδειξε και πάλι τον δρόμο, τονίζοντας στον κόσμο της ομάδας ότι πρέπει να κάνουν ότι έκαναν όλη τη σεζόν. Να δημιουργήσουν και πάλι την ατμόσφαιρα που ζήλεψε όλη η Ευρώπη και να σεβαστούν τον Ολυμπιακό χωρίς κανένα υβριστικό σύνθημα.

Αναλυτικά όσα είπε ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος:

«Θέλω να σας ζητήσω να δημιουργήσετε και πάλι την ατμόσφαιρα που ξέρετε και τη ζηλεύει όλη η Ευρώπη. Θέλω να σεβαστείτε τον Ολυμπιακό. Δε θέλω ούτε ένα υβριστικό. Να σεβαστείτε τον ιδρώτα, τα χρήματα και την ενέργεια και των αθλητών μας, αλλά πρωτίστως των αντιπάλων μας που έχουν έρθει στο ΟΑΚΑ. Μη δώσετε κανένα δικαίωμα. Η νίκη μας θα είναι στο τέλος του αγώνα να φύγουμε Παναθηναϊκοί και Ολυμπιακού αγκαλιασμένοι. Αυτό σας ζητάω. Αν πραγματικά αναγνωρίζετε την προσπάθεια που έχει γίνει σεβαστείτε τον αντίπαλό μας. Για τα άλλα στο παρκέ υπάρχουν άλλοι που ξέρουν».

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή