Εθνική Ελλάδας: Πρώτη συγκέντρωση στο ΣΕΦ χωρίς Γιάννη Αντετοκούνμπο και «αιώνιους»

Εθνική Ελλάδας: Η πρώτη συγκέντρωση της εθνικής ομάδας έγινε στο ΣΕΦ με τον Βασίλη Σπανούλη να υποδέχεται μόλις 9 διεθνείς.
Εθνική Ελλάδας
Η πρώτη συγκέντρωση της Εθνικής Ελλάδας στο ΣΕΦ
EUROKINISSI
1'

Με το… μισό ρόστερ έγινε η πρώτη συγκέντρωση της Εθνικής Ελλάδας στο πλαίσιο της προετοιμασίας για το Προολυμπιακό τουρνουά που θα φιλοξενηθεί στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας από τις 2 έως τις 7 Ιουλίου.

Το «παρών» στην πρώτη συγκέντρωση έδωσαν μόλις 9 παίκτες και συγκεκριμένα οι Βασίλης Τολιόπουλος, Βασίλης Χαραλαμπόπουλος, Μιχάλης Λούντζης, Δημήτρης Μωραΐτης, Νίκος Χουγκάζ, Γιάννης Κουζέλογλου, Γιώργος Τανούλης, Λευτέρης Μαντζούκας και Νεοκλής Αβδάλας.

Αντίθετα, απών ήταν ο Γιάννης Αντετοκούνμπο, οι Νικ Καλάθης και Γιώργος Παπαγιάννης που είχαν υποχρεώσεις με την Φενέρμπαχτσε στην Τουρκία, αλλά και οι Πρωταθλητές Ευρώπης και Ελλάδας με τον Παναθηναϊκό AKTOR, Ντίνος Μήτογλου, Κώστας Αντετοκούνμπο, Παναγιώτης Καλαϊτζάκης και οι παίκτες του Ολυμπιακού, Κώστας Παπανικολάου, Γιαννούλης Λαρεντζάκης και Τόμας Ουόκαπ που αγωνίστηκαν στους τελικούς της Basket League.

Οι παραπάνω διεθνείς θα μπουν στο κανονικό πρόγραμμα από την Τετάρτη (19/06), μια και εξασφάλισαν μερικές ημέρες άδειας, ενώ την Παρασκευή (21/06) έχει προγραμματιστεί το πρώτο φιλικό με την Πολωνία στο ΣΕΦ αλλά ακόμα δεν έχει «φιξαριστεί» η ώρα διεξαγωγής, αφού δεν έχει «κλείσει» η τηλεοπτική «στέγη» του ματς.

Στη συνέχεια, η Εθνική Ελλάδας θα δώσει φιλικά με το Μαυροβούνιο και τις Μπαχάμες στο πλαίσιο του τουρνουά Ακρόπολις (25-27 Ιουνίου) και στην συνέχεια είναι προγραμματισμένο το Προολυμπιακό τουρνουά στο φαληρικό στάδιο.

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή