Basketball Champions League: Live streaming η κλήρωση με ΑΕΚ, Περιστέρι, Προμηθέα, Κολοσσό και ΠΑΟΚ

Basketball Champions League: Δείτε σε live streaming την κλήρωση για τη νέα σεζόν, η οποία θα έχει έντονο ελληνικό χρώμα.
Κλήρωση Basketball Champions League
INTIME SPORTS
1'

Η Ελλάδα θα εκπροσωπηθεί με 4+1, καθώς ΑΕΚ, Περιστέρι, Προμηθέας και Κολοσσός θα ξεκινήσουν απευθείας από τη φάση των ομίλων κι ο ΠΑΟΚ από τα προκριματικά.

Στην κληρωτίδα θα μπουν συνολικά 52 σύλλογοι, εκ των οποίων 24 θα παίξουν στα προκριματικά, όπου θα δώσουν τις μάχες του σε τέσσερις γύρους από τις 15 έως τις 22 Σεπτεμβρίου. Σε αυτή τη διαδικασία θα λάβει μέρος κι ο ΠΑΟΚ, μέσα από τη διαδικασία των μη πρωταθλητών, όπου μάλιστα βρίσκεται στο πρώτο γκρουπ δυναμικότητας, κάτι που σημαίνει ότι περνάει απευθείας στα ημιτελικά.

Όσον αφορά στο γκρουπ δυναμικότητας για την κλήρωση των ομίλων, η ΑΕΚ βρίσκεται στο πρώτο, το Περιστέρι κι ο Προμηθέας στο δεύτερο κι ο Κολοσσός στο τέταρτο. Η «Ένωση» μαζί με τις Τενερίφη κι Οστάνδη είναι οι μοναδικές ομάδες που μετρούν 9 συμμετοχές στις 9 σεζόν του BCL. Το τζάμπολ των ομίλων της regular season θα γίνει την 1η Οκτωβρίου.

Αναλυτικά τα γκρουπ δυναμικότητας:

  • 1ο γκρουπ: Τενερίφη, Μάλαγα, Χάποελ Χολόν, Μανρέσα, Μούρθια, Γαλατασαράι, Βίλνιους, ΑΕΚ Betsson
  • 2ο γκρουπ: Περιστέρι bwin, Οστάνδη, Καρσίγιακα, Σομπατέλι, Ιγκοκέα, Ρίγα, Προμηθέας Πάτρας, Τορτόνα
  • 3ο γκρουπ: Σέτσιν, Ρετζιάνα, Ράστα Βέχτα, Τσένιτζ, Μακάμπι Ραμάτ Γκαν, Ναντέρ, Σεντ Κεντέν, Μανίσα
  • 4ο γκρουπ: Βούρτσμπουργκ, FMP, Κολοσσός Ρόδου, Σλασκ Βρότσλαβ, Νικητής 1ου προκριματικού, Νικητής 2ου προκριματικού, Νικητής 3ου προκριματικού, Νικητής 4ου προκριματικού

Δείτε σε live streaming στο παρακάτω video την κλήρωση του Basketball Champions League

Σχετικές ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή