Ντομινίκ Γουίλκινς: «Συγχαρητήρια για το έβδομο – Σε αγαπώ Ελλάδα»

Μπροστά στο Παναθηναϊκό Στάδιο ο Ντομινίκ Γουίλκινς έστειλε μήνυμα αγάπης στην Ελλάδα και στους Έλληνες, ευχαριστώντας παράλληλα για την αγάπη που έχει εισπράξει όλα αυτά τα χρόνια.
Ντομινίκ Γουίλκινς: «Συγχαρητήρια για το έβδομο – Σε αγαπώ Ελλάδα»
INTIME SPORTS
1'

Στην Ελλάδα βρίσκεται τις τελευταίες μέρες ο Ντομινίκ Γουίλκινς. Ο Αμερικανός παλαίμαχος σούπερ σταρ που αποτέλεσε την σπουδαιότερη μεταγραφή στην ιστορία του ευρωπαϊκού μπάσκετ όταν τον έφερε στην χώρα μας η οικογένεια Γιαννακόπουλου το 1995, μετά τη Μεσσηνία βρέθηκε στην Αθήνα. Πόλη στην οποία έζησε φυσικά.

Μάλιστα θέλησε να στείλει ένα μήνυμα σε όλους τους Έλληνες και στους φιλάθλους του Παναθηναϊκού, μπροστά από το Παναθηναϊκό Στάδιο. Σε αυτό, ευχαριστεί για την αγάπη που έλαβε όλα αυτά τα χρόνια, ενώ συνεχάρη το «τριφύλλι» για το «έβδομο πρωτάθλημά μας» όπως είπε.

Το μήνυμα του Ντομινίκ Γουίλκινς:

«Γεια σας Έλληνες φίλαθλοι, είμαι ο Ντομινίκ Ουίλκινς. Θέλω απλώς να πω ένα ευχαριστώ για όλη την υποστήριξη όλα αυτά τα χρόνια, ακόμα και μέχρι τώρα. Συνεχίζετε να μου δίνετε αγάπη και δεν μπορώ να σας περιγράψω τι σημαίνει αυτό για μένα. Και με την ευκαιρία συγχαρητήρια για το έβδομο ευρωπαϊκό πρωτάθλημά μας. Σε αγαπώ Ελλάδα».

https://www.instagram.com/reel/C8r0wmLxgNa/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading
Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή