Trade με Βεζένκοφ στο ΝΒΑ, πάει Τορόντο Ράπτορς

Παίκτης των Τορόντο Ράπτορς ο Σάσα Βεζένκοφ που συμπεριλήφθηκε στο deal με το Σακραμέντο και μένει να φανεί αν θα μείνει στους Καναδούς ή αν θα τον αποδεσμεύσουν.
Trade με Βεζένκοφ στο ΝΒΑ, πάει Τορόντο Ράπτορς
epa11088854 Sacramento Kings forward Sasha Vezenkov of Bulgaria (R) reaches for a loose ball as Indiana Pacers forward Jalen Smith (L) looks on during the second half of the NBA game between the Sacramento Kings and the Indiana Pacers in Sacramento, California, USA, 18 January 2024. EPA/JOHN G. MABANGLO SHUTTERSTOCK OUT
1'

Μία μέρα μετά το draft στο ΝΒΑ, ο Σάσα Βεζένκοφ συμπεριλήφθηκε σε trade. Ο Βούλγαρος φόργουορντ που έτσι κι αλλιώς δεν ήθελε να παραμείνει στους Σακραμέντο Κινγκς, είναι στα ανταλλάγματα της ανταλλαγής των «βασιλιάδων» με τους Τορόντο Ράπτορς. Έτσι, ο Βεζένκοφ γίνεται παίκτης των Καναδών.

Ο πρώην παίκτης του Ολυμπιακού, γίνεται trade μαζί με τον Ντέιβιον Μίτσελ, ενώ στους Κινγκς πάει ο Τζέιλεν ΜακΝτάνιελς. Την είδηση δημοσίευσε ο γνωστός και φυσικά έγκυρος δημοσιογράφος σε θέματα ΝΒΑ, Άντριαν Βοϊνιαρόφσκι.

Πλέον, μένει να φανεί αν θα διατηρηθεί ο MVP της Euroleague του 2022-23 στο ρόστερ του Τορόντο, ή αν θα αποχωρήσει από εκεί με προορισμό την Ευρώπη.

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή