Προολυμπιακό Τουρνουά 2024: Sold out κι ο ημιτελικός της… Εθνικής!

Προολυμπιακό Τουρνουά 2024: Η Εθνική θα έχει στο πλευρό τον κόσμο της στην προσπάθεια που θα κάνει για πρόκριση στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού.
Εθνική Ελλάδα Προολυμπιακό Τουρνουά
EUROKINISSI
1'

Μετά τον τελικό του τουρνουά, εξαντλήθηκαν και τα εισιτήρια του πρώτου ημιτελικού. Είναι το παιχνίδι στο οποίο θα αγωνιστεί η Ελλάδα, αν πάρει την πρόκριση από τη φάση των ομίλων.

Γρήγορα «φεύγουν» και τα εισιτήρια για τους αγώνες της Εθνικής με την Δομινικανή Δημοκρατία και την Αίγυπτο στις 3 και 4 Ιουλίου αντίστοιχα. Έχουν απομείνει μόλις 600 για τον αγώνα της πρεμιέρας με την πρώτη, ενώ περιορισμένος είναι ο αριθμός εισιτηρίων που είναι προς διάθεση για τον αγώνα με τους «Φαραώ».

Η ανακοίνωση της ΕΟΚ

«Οι Έλληνες φίλαθλοι θα δώσουν δυναμικό “παρών” και στον πρώτο ημιτελικό του Προολυμπιακού Τουρνουά. Είναι το παιχνίδι στο οποίο θα αγωνιστεί η Ελλάδα, αν πάρει την πρόκριση από την Α΄Φάση της διοργάνωσης. Το παιχνίδι είναι ήδη sold out και το στάδιο “Ειρήνης και Φιλίας” αναμένεται να είναι κατάμεστο!

Γρήγορα “φεύγουν” και τα εισιτήρια για τους αγώνες της Εθνικής Ομάδας με την Δομινικανή Δημοκρατία και την Αίγυπτο στις 3 και 4 Ιουλίου αντίστοιχα. Έχουν απομείνει μόλις 600 για τον αγώνα της πρεμιέρας με την Δομινικανή Δημοκρατία, ενώ περιορισμένος είναι ο αριθμός εισιτηρίων που είναι προς διάθεση για τον αγώνα με την Αίγυπτο.

Μπορείτε να προμηθευτείτε τα εισιτήριά σας μέσα από το site της ticketmaster με ένα κλικ ΕΔΩ.

Τα εκδοτήρια στο ΣΕΦ θα είναι ανοιχτά από τις 12.00.

*Η ticketmaster είναι αποκλειστικός πάροχος εισιτηρίων των εθνικών ομάδων και της ΕΟΚ».

Σχετικές ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή