Προολύμπιακό Τουρνουά 2024: Χωρίς Κώστα Αντετοκούνμπο η Εθνική κόντρα στη Σλοβενία

Προολυμπιακό Τουρνουά 2024: Ο Κώστας Αντετοκούνμπο δεν θα μπορέσει να ενισχύσει την Εθνική στον ημιτελικό με τη Σλοβενία.
Προολύμπιακό Τουρνουά 2024: Χωρίς Κώστα Αντετοκούνμπο η Εθνική κόντρα στη Σλοβενία
INTIME SPORTS
1'

Ο ψηλός του Παναθηναϊκού AKTOR ένιωσε ενοχλήσεις στο γόνατο και δεν αγωνίστηκε στο δεύτερο ημίχρονο του αγώνα με την Αίγυπτο.

Ο Βασίλης Σπανούλης στις δηλώσεις του αποκάλυψε ότι ο Αντετοκούνμπο πήγε για μαγνητική στο νοσοκομείο. «Πήγε για μαγνητική στο νοσοκομείο. Πολύ σύντομα θα ξέρουμε τα νέα του και ελπίζουμε να τον έχουμε μαζί μας το Σαββατοκύριακο. Από εκεί και πέρα το πιο σημαντικό είναι η υγεία και ελπίζουμε να είναι καλά», ανέφερε χαρακτηριστικά. Οι πρώτες πληροφορίες, πάντως, δεν είναι ευχάριστες, καθώς ο ομοσπονδιακός τεχνικός δεν θα έχει τον παίκτη στη διάθεση του στον ημιτελικό με τη Σλοβενία.

Ο Κώστας Αντετοκούνμπο δεν θα προλάβει να έχει ξεπεράσει το πρόβλημα του, ενώ άγνωστο παραμένει αν θα μπορέσει να βοηθήσει στον τελικό της Κυριακής (7/7), αν φυσικά η Εθνική προκριθεί.

Το Ελλάδα - Σλοβενία είναι προγραμματισμένο για το απόγευμα του Σαββάτου (6/7). Συγκεκριμένα, θα ξεκινήσει στις 17:30 και θα μεταδοθεί από το Novasports Start και την ΕΡΤ1. Επίσης, μπορείτε να ενημερώνεστε για την εξέλιξη του μέσα από το LIVE του Newsbomb.gr, το οποίο δίνει το «παρών» στο ΣΕΦ.

Σχετικές ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή