Γιαννακόπουλος: «Παικταράς ο Βεζένκοφ αλλά γιατί πανηγυρίζετε σαν να πήρατε Ευρωπαϊκό»

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος πήρε θέση για τη μεταγραφή του Σάσα Βεζένκοφ και ξεκαθάρισε πως με Μήτογλου και Χουάντσο στον Παναθηναϊκό AKTOR δε χωρούσε.
Δημήτρης Γιαννακόπουλος
1'

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος τοποθετήθηκε για τη μεταγραφή του Σάσα Βεζένκοφ στον Ολυμπιακό, αναγνωρίζοντας για μία ακόμα φορά την τεράστια αξία του παίκτη.

Παράλληλα ξεκαθάρισε πως ο Βεζένκοφ δε θα μπορούσε να χωρέσει στην ομάδα με τους Μήτογλου και Χουάντσο στο «4», ενώ εξέφρασε και την απορία του γιατί οι φίλοι του Ολυμπιακού πανηγυρίζουν μια μεταγραφή σαν να… πήραν το ευρωπαϊκό.

Αναλυτικά η τοποθέτηση του Δημήτρη Γιαννακόπουλου:

«Ο πρώτος που έχει πει ότι ο Βεζένκοφ είναι παικταράς είμαι εγώ. Εντάξει τώρα δεν χωρούσε, έχουμε Χουάντσο, έχουμε Μήτογλου, αλλά και πάλι… Αλλά και πάλι το να πανηγυρίζει ένας ολόκληρος σύλλογος αντίστοιχα με εμάς που πήραμε Ευρωλίγκα και πρωτάθλημα, να το πανηγυρίζουν τόσο πολύ, πραγματικά με ξεπερνάει.

Έναν αθλητή με τον οποίο ούτε σοβαρούς τίτλους πήρανε, ούτε τίποτα… Ξαναλέω, δεν μειώνω τον Σάσα, είναι τεράστιος παικταράς. Αλλά πανηγυρίζετε σαν να πήρατε το ευρωπαϊκό και το πρωτάθλημα επειδή γύρισε ένας παίκτης που είχε φύγει από εσάς;».

Σχετικές ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή