Ολυμπιακοί Αγώνες 2024: Οι αντίπαλοι της Εθνικής και το πρόγραμμά της, αν πάει στο Παρίσι

Ολυμπιακοί Αγώνες 2024: Η Εθνική απέχει μια νίκη μακριά από το Παρίσι, όπου ήδη γνωρίζει τους αντιπάλους της, σε περίπτωση που προκριθεί.
Ολυμπιακοί Αγώνες 2024: Οι αντίπαλοι της Εθνικής και το πρόγραμμά της, αν πάει στο Παρίσι
EUROKINISSI
1'

Η Ελλάδα αντιμετωπίζει την Κροατία το βράδυ της Κυριακής (7/7) στο ΣΕΦ, με την νικήτρια να παίρνει το εισιτήριο για τους Ολυμπιακούς Αγώνες 2024.

Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα διεκδικεί την επιστροφή του στη μεγαλύτερη γιορτή του αθλητισμού, μετά από 16 χρόνια. Σε περίπτωση που τα καταφέρει (ή αντίστοιχα η Κροατία, αν προκριθεί εκείνη) θα τοποθετηθεί στον Α’ όμιλο, όπου θα αντιμετωπίζει την Αυστραλία, τον Καναδά και τον νικητή του Προολυμπιακού στη Βαλένθια, ήτοι μια εκ των Ισπανία ή Μπαχάμες.

Το πρόγραμμα του Α’ ομίλου

1η αγωνιστική (27 Ιουλίου)

  • Αυστραλία – Ισπανία ή Μπαχάμες
  • Ελλάδα ή Κροατία – Καναδάς

2η αγωνιστική (30 Ιουλίου)

  • Ισπανία ή Μπαχάμες - Κροατία ή Ελλάδα
  • Καναδάς – Αυστραλία

3η αγωνιστική (2 Αυγούστου)

  • Αυστραλία – Κροατία ή Ελλάδα
  • Καναδάς – Ισπανία ή Μπαχάμες

Ο τελικός Κροατία – Ελλάδα που θα κρίνει και το ποια ομάδα θα πάρει το εισιτήριο για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού είναι προγραμματισμένος για το βράδυ της Κυριακής (7/7). Συγκεκριμένα, θα ξεκινήσει στις 21:00 και θα μεταδοθεί από το Novasports Start και την ΕΡΤ1. Επίσης, μπορείτε να ενημερώνεστε για την εξέλιξη του μέσα από το LIVE του Newsbomb.gr, το οποίο δίνει το «παρών» στο ΣΕΦ.

Σχετικές ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή