Απόλυτο φαβορί για σημαιοφόρος της Ελλάδας στο Παρίσι, ο Γιάννης Αντετοκούνμπο!

Το πολύ μεγάλο φαβορί για να έχει την ύψιστη τιμή να κρατά την Ελληνική σημαία μπαίνοντας στην τελετή έναρξης των Ολυμπιακών Αγώνων, είναι ο Γιάννης Αντετοκούνμπο – Αρνήθηκε ευγενικά ο Μίλτος Τεντόγλου.
Απόλυτο φαβορί για σημαιοφόρος της Ελλάδας στο Παρίσι, ο Γιάννης Αντετοκούνμπο!
INTIME SPORTS
1'

Την Τρίτη θα συνεδριάσει η Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή, όπου και θα αποφασιστεί ποιος αθλητής/αθλήτρια θα έχει την τιμή να είναι σημαιοφόρος στην τελετή έναρξης στο Παρίσι. Όπως όλα δείχνουν πάντως, ο Γιάννης Αντετοκούνμπο είναι αυτός που θα επιλεγεί με τον σούπερ σταρ του ΝΒΑ να ηγείται της ελληνικής αποστολής!

Η πρόκριση της Εθνικής επί της Κροατίας, τη στέλνει στους Ολυμπιακούς Αγώνες. Αυτόματα το γεγονός αυτό, μετατρέπει σε απόλυτο φαβορί για σημαιοφόρο τον «Greek Freak». Τον άνθρωπο που έκλαψε από συγκίνηση παίζοντας με τη γαλανόλευκη φανέλα.

Ο MVP του Προολυμπιακού, αναμένεται να έχει την ύψιστη τιμή, την οποία δύσκολα δε θα αποδεχτεί. Και φυσικά αυτό θα σημαίνει πως θα είναι ο πρώτος αθλητής που θα μπει στην τελετή έναρξης κρατώντας ψηλά την Ελληνική σημαία!

Αρχική σκέψη της ΕΟΕ ήταν ο Μίλτος Τεντόγλου. Όμως ο κορυφαίος αθλητής του μήκους στον κόσμο, αρνήθηκε ευγενικά την πρόταση. Κι αυτό λόγω του προγράμματός του την ημέρα της τελετής έναρξης, όπως ανέφερε.

Έτσι, ο Γιάννης Αντετοκούνμπο είναι το απόλυτο φαβορί και θα είναι τεράστια έκπληξη αν δεν επιλεγεί.

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή