Τι απαντά η Κροατική Ομοσπονδία Μπάσκετ για τον άγριο καυγά με πρωταγωνιστές Ζούμπατς και Σάριτς

«Ενώ ήταν σε ένα από τα κλαμπ της Αθήνας, κάποιοι παίκτες μας δέχτηκαν επίθεση, αρχικά λεκτική και στη συνέχεια σωματική, γεγονός που τους έκανε φυσικά να αμυνθούν», αναφέρει μεταξύ άλλων η Κροατική Ομοσπονδία Μπάσκετ
TMZ
2'

Άγριος καυγάς με πρωταγωνιστές δύο παίκτες μπάσκετ της Κροατίας ξέσπασε χθες σε νυχτερινό κέντρο στη παραλιακή.

Συγκεκριμένα ο Ίβιτσα Ζούμπατς και ο Ντάριο Σάριτς, αθλητές μπάσκετ της Εθνικής Κροατίας, που αγωνίστηκαν μάλιστα στον τελικό του Προολυμπιακού απέναντι στο αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα, ήρθαν στα χέρια με άλλους θαμώνες και στη συνέχεια με ανθρώπους της ασφάλειας του μαγαζιού.

Το γεγονός δεν άφησε ασχολίαστο η Κροατική Ομοσπονδία Μπάσκετ η οποία με ανακοίνωσή της έσπευσε να υπερασπιστεί τους παίκτες της. Η Κροατική Ομοσπονδία υποστηρίζει ότι οι παίκτες της δέχτηκαν επίθεση από θαμώνες κι αμύνθηκαν για να προστατεύσουν τους εαυτούς τους.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Μετά τον τελικό του Προολυμπιακού τουρνουά μπάσκετ στην Ελλάδα και το δείπνο της ομάδας, ο προπονητής ευχαρίστησε τους παίκτες για την προσπάθειά τους και τους άφησε ελεύθερους, καθώς δεν υπήρχε κοινή επιστροφή στο Ζάγκρεμπ, αλλά αντίθετα οι παίκτες θα κατευθύνονταν σε διαφορετικούς προορισμούς.

Μετά από αρκετές εβδομάδες δύσκολης προετοιμασίας και αγώνων, οι παίκτες αποφάσισαν να κάνουν ένα αποχαιρετιστήριο πάρτι πριν να επιστρέψουν στην πατρίδα ή στους συλλόγους τους. Ενώ ήταν σε ένα από τα κλαμπ της Αθήνας, κάποιοι παίκτες μας δέχτηκαν επίθεση, αρχικά λεκτική και στη συνέχεια σωματική, γεγονός που τους έκανε φυσικά να αμυνθούν. Ήταν ένα σύντομο επεισόδιο που διακόπηκε από την παρέμβαση των εργαζομένων στο κλαμπ».