Ιστορικό αίτημα του Παναθηναϊκού για τη διεξαγωγή του «Παύλος Γιαννακόπουλος» στο Καλλιμάρμαρο

Με μια συμβολική κίνηση ο Παναθηναϊκός AKTOR θέλει να γράψει ιστορία στο ελληνικό μπάσκετ, διεξάγοντας τους τελικούς του τουρνουά «Παύλος Γιαννακόπουλος» στο Παναθηναϊκό Στάδιο.
1'

Ο Παναθηναϊκός AKTOR προχώρησε σε ένα ιστορικό αίτημα θέλοντας να πραγματοποιήσει κάτι μυθικό για την Ελλάδα, τον αθλητισμό, αλλά και συνολικά το ευρωπαϊκό μπάσκετ, το οποίο δεν έχει προηγούμενο.

Συγκεκριμένα, το «τριφύλλι» αιτήθηκε να χρησιμοποιήσει το πιο ιστορικό αθλητικό μέρος του πλανήτη, το Παναθηναϊκό Στάδιο, για το τουρνουά «Παύλος Γιαννακόπουλος», που διεξάγεται στις 20-21 Σεπτεμβρίου, στη μνήμη του εμβληματικού ηγέτη των επτά φορές πρωταθλητών Ευρώπης.

Οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού έχουν ξεκινήσει τις διαδικασίες για να εξασφαλίσουν τις σχετικές άδειες για τη χρησιμοποίηση του Καλλιμάρμαρου για τους τελικούς του σπουδαίου τουρνουά στις 21 Σεπτεμβρίου, με τη συμμετοχή των Παρτιζάν, Μακάμπι Τελ Αβίβ και Αναντολού Εφές (οι ημιτελικοί θα γίνουν μια μέρα νωρίτερα σε άλλο γήπεδο).

Πρόκειται για ένα ιστορικό εγχείρημα για το οποίο απομένουν να πέσουν οι υπογραφές του σχετικού συμφωνητικού με την ΕΟΕ, στην οποία ανήκει ο χώρος.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Παναθηναϊκός AKTOR θα μεταφέρει στο Καλλιμάρμαρο το σημερινό παρκέ του ΟΑΚΑ.

Σχετικές ειδήσεις