Επίσημο! Η ΕΟΕ δέχθηκε το αίτημα για διεξαγωγή του «Παύλος Γιαννακόπουλος» στο Καλλιμάρμαρο

Η Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή ανακοίνωσε πως αποδέχθηκε το ιστορικό αίτημα του Παναθηναϊκού AKTOR για διεξαγωγή του τουρνουά «Παύλος Γιαννακόπουλος» στο Παναθηναϊκό Στάδιο.

Επίσημο! Η ΕΟΕ δέχθηκε το αίτημα για διεξαγωγή του «Παύλος Γιαννακόπουλος» στο Καλλιμάρμαρο
Instagram
1'

Ο Παναθηναϊκός AKTOR προχώρησε σε ένα ιστορικό αίτημα θέλοντας να πραγματοποιήσει κάτι μυθικό για την Ελλάδα, τον αθλητισμό, αλλά και συνολικά το ευρωπαϊκό μπάσκετ, το οποίο δεν έχει προηγούμενο.

Συγκεκριμένα, το «τριφύλλι» αιτήθηκε να χρησιμοποιήσει το πιο ιστορικό αθλητικό μέρος του πλανήτη, το Παναθηναϊκό Στάδιο, για το τουρνουά «Παύλος Γιαννακόπουλος», που διεξάγεται στις 20-21 Σεπτεμβρίου, στη μνήμη του εμβληματικού ηγέτη των επτά φορές πρωταθλητών Ευρώπης, με τη συμμετοχή των Παρτιζάν, Μακάμπι Τελ Αβίβ και Αναντολού Εφές.

Όπως ανακοίνωσε το βράδυ της Τρίτης (9/7) η Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή, το αίτημα έγινε δεκτό και πλέον απομένει να πέσουν οι υπογραφές για να γίνει πραγματικότητα ένα ιστορικό γεγονός, που ανάλογό του δεν έχουμε ξαναδεί στην Ελλάδα.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Παναθηναϊκός AKTOR θα μεταφέρει στο Καλλιμάρμαρο το σημερινό παρκέ του ΟΑΚΑ.

Η ανακοίνωση της ΕΟΕ:

«Τέλος ομόφωνα έγινε δεκτό το αίτημα της ΚΑΕ Παναθηναϊκός για παραχώρηση του Παναθηναϊκού Σταδίου στις 21-22 Σεπτεμβρίου, για τη διεξαγωγή του τουρνουά Παύλος Γιαννακόπουλος».

Σχετικές ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή