Ενές Καντέρ: «Ο ΛεΜπρον Τζέιμς είναι σαν δικτάτορας του NBA»

Ενές Καντέρ: Ο Τούρκος καλαθοσφαιριστής σε συνέντευξη που παραχώρησε μίλησε για τον ΛεΜπρον Τζέιμς, λέγοντας ότι είναι «σαν δικτάτορας του NBA».

Ενές Καντέρ ΛεΜπρον Τζέιμς
EPA/CJ GUNTHER
1'

Ο Ενές Καντέρ φιλοξενήθηκε στην εκπομπή «OutKicks» και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στον «King James» και τον γιο του, Μπρόνι Τζέιμς.

Ο άλλοτε NBAer, ο οποίος έχει να αγωνιστεί από το 2022, υπογράμμισε ότι ο ΛεΜπρον Τζέιμς είναι σαν δικτάτορας του NBA, καθώς ελέγχει τα πάντα. Ο Καντέρ ανέφερε χαρακτηριστικά ότι: «Όταν η σεζόν των Λέικερς αποτυγχάνει, ο ΛεΜπρόν προσπαθεί να βρει έναν παίκτη να κατηγορήσει. Κατηγορούσε για μια ολόκληρη σεζόν τον Γουέστμπρουκ. Δεν είναι καλός συμπαίκτης. Προφανώς, διευθύνει τα Μέσα ενημέρωσης και προσπαθεί να ελέγξει την αφήγηση, αλλά όταν πραγματικά γνωρίζεις και κάνεις μια συζήτηση με παίκτες του ΝΒΑ, κανείς δεν θέλει να παίξει μαζί του. Όταν βλέπω έναν δικτάτορα, το ξέρω. O ΛεΜπρόν είναι κυριολεκτικά σαν δικτάτορας του ΝΒΑ. Ελέγχει τα ΜΜΕ, ελέγχει τα όσα διαρρέει και αν πας ενάντια στην ατζέντα του, γίνεσαι ανταλλαγή, όλοι το ξέρουν αυτό».

Όσο για τον Μπρόνι Τζέιμς, είπε: «Μπορεί να είναι καλός τύπος, αλλά δεν είναι αρκετά καλός για να παίξει στο ΝΒΑ. Ο λόγος που επιλέχθηκε στο draft είναι λόγω του ΛεΜπρόν, ο λόγος που ο Τζέι Τζέι Ρέντικ είναι προπονητής είναι λόγω του ΛεΜπρόν».

Σχετικές ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή