Εθνική Ελλάδας: Χωρίς Αντετοκούνμπο, Καλάθη και Λαρεντζάκη κόντρα στο Πουέρτο Ρίκο

Τρεις σημαντικές απουσίες θα έχει η Εθνική Ελλάδας στο φιλικό προετοιμασίας για τους Ολυμπιακούς Αγώνες απέναντι στο Πουέρτο Ρίκο.

Εθνική Ελλάδας: Χωρίς Αντετοκούνμπο, Καλάθη και Λαρεντζάκη κόντρα στο Πουέρτο Ρίκο
EUROKINISSI
1'

Η Εθνική Ελλάδας θα αντιμετωπίσει το Πουέρτο Ρίκο σε φιλικό αγώνα στο «PAOK Sports Arena» την Τρίτη (16/7, 18:30), στο πλαίσιο της προετοιμασίας της για τους Ολυμπιακούς Αγώνες 2024.

Ο Βασίλης Σπανούλης ανακοίνωσε τους δώδεκα διεθνείς που θα έχει στη διάθεσή του για τον αγώνα που θα γίνει στη Θεσσαλονίκη και σε αυτή τη λίστα υπάρχουν τρεις σημαντικές απουσίες.

Εκτός αποστολής βρίσκεται ο Γιάννης Αντετοκούνμπο, λόγω ίωσης που τον κράτησε έξω από τις τελευταίες προπονησεις στο Περιστέρι, ενώ οι Νικ Καλάθης και Γιαννούλης Λαρεντζάκης βρίσκονται στο τελικό στάδιο της αποθεραπείας τους από τα προβλήματα που αποκόμισαν στο Προολυμπιακό τουρνουά.

Από την πλευρά του ο Κώστας Αντετοκούνμπο συνεχίζει τις θεραπείες, σε μια προσπάθεια να ξεπεράσει τον τραυματισμό του στο γόνατο και να προλάβει τους Ολυμπιακούς Αγώνες.

Αναλυτικά η δωδεκάδα της Εθνικής Ελλάδας:

Κώστας Παπανικολάου, Γιώργος Παπαγιάννης, Ντίνος Μήτογλου, Τόμας Γουόκαπ, Βασίλης Τολιόπουλος, Βασίλης Χαραλαμπόπουλος, Παναγιώτης Καλαϊτζάκης, Δημήτρης Μωραΐτης, Μιχάλης Λούντζης, Γιάννης Κουζέλογλου, Νίκος Χουγκάζ και Γιώργος Τανούλης.

Σχετικές ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή