Παναθηναϊκός AKTOR: Ο Ναν δεν πάει πουθενά, μόνο Παναθηναϊκός!

NBA out ήταν και… πάει. Ο Κέντρικ Ναν μένει και… τυπικά για δεύτερη σεζόν στον Παναθηναϊκό με τους «πράσινους» να πραγματοποιούν και φέτος τη μεγαλύτερη «μεταγραφή» της Ευρώπης.
INTIME SPORTS
1'

Ο Αμερικανός «Killer» που ήρθε πέρσι στο ΟΑΚΑ έπειτα από συντονισμένες κινήσεις της διοίκησης και την απίστευτη αποφασιστικότητα του Δημήτρη Γιαννακόπουλου, μάγεψε τα… πλήθη και οδήγησε την ομάδα στην κορυφή της Ελλάδας και της Ευρώπης.

Ο Ναν μέτρησε 16 πόντους (46.6% στο δίποντο, 41% στο τρίποντο, 95.9% στις βολές), 2.7 ριμπάουντ και 3.1 ασίστ ανά 27'27" συμμετοχής σε 35 παιχνίδια της κορυφαίας ευρωπαϊκής διασυλλογικής, κερδίζοντας έτσι μια θέση στην καλύτερη πεντάδα της EuroLeague.

Στην Stoiximan Basket League είχε 12.4 πόντους, 2.5 ριμπάουντ και 4 τελικές πάσες, αγωνιζόμενος για 22'55" σε 22 παιχνίδια. Ο Ναν είχε μια θέση και στην καλύτερη πεντάδα του εγχώριου πρωταθλήματος, ενώ το κοινό τον εξέλεξε πιο δημοφιλή παίκτη της Λίγκας.

Πλέον ο Εργκίν Αταμάν έχει έναν «πονοκέφαλο»… λιγότερο, μιας και ο Ναν μένει αμετακίνητος στη θέση του, ο κορμός της ομάδας του «τριφυλλιού» δεν αλλάζει στο παραμικρό και οι «πράσινοι» έχουν τον χρόνο με το μέρος τους για να συμπληρώσουν το ρόστερ της νέας σεζόν.