Εθνική Ελλάδας: Λήξη «συναγερμού» για Τολιόπουλο ενόψει Ολυμπιακών Αγώνων 2024

Εθνική Ελλάδας: Ευχάριστα ήταν τα νέα για τον Βασίλη Τολιόπουλο, μετά τις ενοχλήσεις που ένιωσε στο φιλικό με το Πουέρτο Ρίκο.
INTIME SPORTS
1'

Ο γκαρντ του Άρη θα είναι σύντομα σε θέση να επιστρέψει σε κανονικό ρυθμό προπονήσεων.

Τα αποτελέσματα της μαγνητικής στην οποία υποβλήθηκε έδειξαν ότι υπέστη θλάση μικρού βαθμού στον μη της ωμοπλάτης, το οποίο σημαίνει ότι σύντομα θα είναι σε θέση να προπονηθεί σε φουλ ρυθμούς. Ο Τολιόπουλος ένιωσε ενοχλήσεις στο πρώτο ημίχρονο του φιλικού της Εθνικής με το Πουέρτο Ρίκο και παρακολούθησε από τον πάγκο το υπόλοιπο του αγώνα.

Αξίζει να θυμίσουμε ότι οι ομάδες που αγωνίζονται στους Ολυμπιακούς Αγώνες 2024 θα πρέπει να δηλώσουν τις τελικές δωδεκάδες στις 20 Ιουλίου, ήτοι μια εβδομάδα πριν την έναρξη του τουρνουά.

Την Τετάρτη (17/7) η ομάδα έχει ρεπό κι ο τιμ μάνατζερ Γιώργος Τσιάρας ταξίδεψε στη Γαλλία για να επισκεφτεί τόσο τις εγκαταστάσεις σε Λιλ και Παρίσι, όσο και να έχει επαφές με τους ανθρώπους της οργανωτικής επιτροπής.

Με το ταξίδι της Εθνικής να πλησιάζει, ο σκοπός αυτής της «χαρτογράφησης» είναι να ρυθμιστούν δια ζώσης όλες οι λεπτομέρειες της εκεί παρουσίας και διαμονής της με άμεση συνεννόηση με τους διοργανωτές.

Σχετικές ειδήσεις