Στρατηγική συνεργασία της ΚΑΕ Παναθηναϊκός AKTOR με την Ticketmaster Spor

Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός AKTOR ανακοινώνει την έναρξη της στρατηγικής της συνεργασίας με την Ticketmaster Sport, η οποία θα φέρει επανάσταση στην εμπειρία έκδοσης εισιτηρίων για τους φιλάθλους.
paobc.gr
3'

Με ανακοίνωσή της η ΚΑΕ Παναθηναϊκός AKTOR γνωστοποίησε την έναρξη της συνεργασίας της με την εταιρεία Ticketmaster Sport.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Πρόκειται για μια συνεργασία που αποτελεί ένα σημαντικό βήμα προόδου για τις δύο πλευρές, υπογραμμίζοντας την κοινή δέσμευση για την εξέλιξη και την καινοτομία και κομμάτι της ικανοποίησης των φιλάθλων μας.

Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός AKTOR, με την πλούσια ιστορία και την βαριά κληρονομιά της στο ευρωπαϊκό μπάσκετ, βρισκόταν πάντα στην κορυφή σε όλους τους τομείς. Ενώνοντας τις δυνάμεις της με την Ticketmaster Sport, στοχεύει να προσφέρει στους αφοσιωμένους της φιλάθλους μια πιο απρόσκοπτη και ευχάριστη εμπειρία.

Αυτή η συνεργασία θα φέρει την τεχνολογία αιχμής στην έκδοση εισιτηρίων, διασφαλίζοντάς στους φιλάθλους την γρήγορη και εύκολη πρόσβαση σε όλη τη δράση, είτε πρόκειται για έναν αγώνα της Stoiximan Basket League, είτε για έναν συναρπαστικό αγώνα της EuroLeague.

Από μέρους της, η Ticketmaster Sport έχει δεσμευτεί να βελτιώσει τον τρόπο με τον οποίο οι φίλαθλοι αλληλεπιδρούν με τις αγαπημένες τους ομάδες και εκδηλώσεις, παρέχοντας όχι μόνο εισιτήρια, αλλά μια ολοκληρωμένη και καθηλωτική εμπειρία από την αρχή μέχρι την ολοκλήρωση του event.

Για την Ticketmaster Sport, αυτή η συνεργασία αποτελεί μιας πρώτης τάξεως ευκαιρία να παρουσιάσει τις προηγμένες λύσεις έκδοσης εισιτηρίων και την τεχνολογία αιχμής, την τεχνογνωσία στη διαχείριση εκδηλώσεων υψηλού ενδιαφέροντος και την ικανότητα να χειρίζεται τις απαιτήσεις ενός κορυφαίου αθλητικού Συλλόγου, όπως είναι ο Παναθηναϊκός AKTOR.

Κοινός μας στόχος είναι να δημιουργήσουμε μια απρόσκοπτη και ευχάριστη εμπειρία για κάθε φίλαθλο, διασφαλίζοντας ότι δεν θα χάσει ούτε μια στιγμή της δράσης.

Αυτή η συμπόρευση σηματοδοτεί επίσης μια αμοιβαία αφοσίωση στην ανάπτυξη του αθλήματος του μπάσκετ στην Ελλάδα και όχι μόνο. Με την υποστήριξη της ισχυρής βάσης πιστών φιλάθλων της ΚΑΕ Παναθηναϊκός AKTOR και με βάση την τεχνογνωσία της Ticketmaster Sport, πρόκειται να τεθούν νέα πρότυπα στην έκδοση εισιτηρίων, φέρνοντας τους φιλάθλους πιο κοντά στο αγαπημένο τους άθλημα.

O Chief of Revenues and Strategic Partnerships Officer της ΚΑΕ Παναθηναϊκός AKTOR, Σεραφείμ Βούλγαρης, δήλωσε σχετικά: «Είμαστε ενθουσιασμένοι που ξεκινήσαμε αυτό το ταξίδι με την Ticketmaster Sport. Αυτή η συνεργασία θα φέρει τους φιλάθλους μας πιο κοντά στην καρδιά του παιχνιδιού, εξασφαλίζοντας μια απρόσκοπτη εμπειρία έκδοσης εισιτηρίων από την αρχή έως τέλος του αγώνα. Η δέσμευση της Ticketmaster στην προηγμένη τεχνολογία και τις καινοτόμες λύσεις θα επαναπροσδιορίσει τον τρόπο με τον οποίο οι φίλαθλοι αλληλεπιδρούν με τον Σύλλογό μας, βελτιώνοντας κάθε στιγμή, από την αγορά του εισιτηρίου μέχρι την ημέρα του αγώνα μέχρι το τελικό buzzer».

Ο Senior Business Development Director of Ticketmaster Sport της Ticketmaster Sport, Δημήτρης Πετρόπουλος, δήλωσε: «Είναι τιμή μας να συνεργαζόμαστε με την ΚΑΕ Παναθηναϊκός AKTOR, μια ομάδα με πλούσια ιστορία και αφοσιωμένη βάση φιλάθλων. Στόχος μας είναι να αξιοποιήσουμε την τεχνολογία μας για να βελτιώσουμε την εμπειρία των φιλάθλων, κάνοντάς την πιο εύκολο από ποτέ να υποστηρίξουν την αγαπημένη τους ομάδα.

Αυτή η συνεργασία υπογραμμίζει μια κοινή δέσμευση για την ανάπτυξη του μπάσκετ στην Ελλάδα και όχι μόνο. Με την ισχυρή βάση φιλάθλων του Παναθηναϊκού AKTOR και την τεχνογνωσία της Ticketmaster Sport, είμαστε έτοιμοι να θέσουμε νέα πρότυπα στην έκδοση αθλητικών εισιτηρίων, φέρνοντας τους φιλάθλους πιο κοντά στο παιχνίδι που αγαπούν».

Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε ΕΔΩ».

Σχετικές ειδήσεις