Εθνική Ελλάδας: Αναχωρεί για Γαλλία με ενδιάμεσο σταθμό τη Σερβία

Εθνική Ελλάδας: Αρχίζει το ταξίδι του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος για τους Ολυμπιακούς Αγώνες – Στη Σερβία η πρώτη στάση για το φιλικό με την παρέα του Γιόκιτς.

Εθνική Ελλάδας: Αναχωρεί για Γαλλία με ενδιάμεσο σταθμό τη Σερβία
INTIME SPORTS
1'

Το όνειρο της Εθνικής ομάδας μπάσκετ ήταν εδώ και καιρό η συμμετοχή στους Ολυμπιακούς Αγώνες. Πλέον η επίσημη αγαπημένη μετρά αντίστροφα για την έναρξη των υποχρεώσεών της στο σπουδαίο τουρνουά. Εκεί όπου μετέχει στον όμιλο του «θανάτου», με αντιπάλους τον Καναδά, την Αυστραλία και την Ισπανία.

Το… μεγάλο ταξίδι με τελικό προορισμό τη Γαλλία, αρχίζει σήμερα για την ομάδα του Βασίλη Σπανούλη. Η Εθνική θα προπονηθεί στο κλειστό του Περιστερίου και εν συνεχεία η αποστολή θα μεταβεί στο «Ελ. Βενιζέλος». Εκεί, από ειδική πύλη μάλιστα, θα αναχωρήσει με αρχικό προορισμό τη Σερβία.

Το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα θα αντιμετωπίσει στην πρόβα τζενεράλε πριν τους Ολυμπιακούς Αγώνες την παρέα του Νίκολα Γιόκιτς. Με την «κόντρα» του σέντερ των Νάγκετς με τον Γιάννη Αντετοκούνμπο, να κλέβει την παράσταση. Φυσικά για τους προπονητές το ενδιαφέρον είναι η ετοιμότητα των ομάδων τους ενόψει των Ολυμπιακών Αγώνων.

Το ματς αυτό είναι προγραμματισμένο για το βράδυ της Δευτέρας (22/7). Εν συνεχεία η αποστολή θα διανυκτερεύσει στη Σερβία και την Τρίτη (23/7) θα ταξιδέψει στον τελικό της προορισμό, την πόλη Λιλ της Γαλλίας. Αν και το μεγάλο ραντεβού είναι στο Παρίσι, το μπασκετικό τουρνουά θα διεξαχθεί και στη συγκεκριμένη περιοχή.

Το πρόγραμμα της Εθνικής Ελλάδος για τον Α’ όμιλο των Ολυμπιακών Αγώνων:

ΣΑΒΒΑΤΟ 27 ΙΟΥΛΙΟΥ

22:00 Ελλάδα - Καναδάς

ΤΡΙΤΗ 30 ΙΟΥΛΙΟΥ

13:00 Ισπανία - Ελλάδα

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 2 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ

15:30 Αυστραλία - Ελλάδα

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή