Ολυμπιακός: Αποθέωση στο ΣΕΦ για τον Βεζένκοφ - «Να κατακτήσουμε όλους τους στόχους μας»

Περίπου 1.000 φίλαθλοι του Ολυμπιακού υποδέχθηκαν στο ΣΕΦ τον Σάσα Βεζένκοφ, ο οποίος παρουσιάστηκε επίσημα και εξήγησε τους λόγους της επιστροφή του.
2'

Η επιστροφή του Σάσα Βεζένκοφ είναι γεγονός, με τον Βούλγαρο άσο να γνωρίζει την αποθέωση από περίπου 1.000 οπαδούς του Ολυμπιακού στο ΣΕΦ και να παρουσιάζεται στη συνέχεια από τους Πειραιώτες.

Ο 29χρονος φόργουορντ μίλησε για την επιστροφή του και υπογράμμισε πως θέλει να κατακτήσει όλους τους στόχους με την ομάδα του.

Αναλυτικά όσα ανέφερε στο πλαίσιο της συνέντευξης Τύπου για την παρουσίαση της επιστροφής του στο ΣΕΦ:

«Ευχαριστώ τους προέδρους για την επιστροφή. Μέσα στη χρονιά δε σταμάτησα να λαμβάνω μηνύματα από τον κόσμο. Χαιρόταν με τη χαρά μου. Ευχαριστώ τους ανθρώπους που δεν βλέπει ο κόσμος, που είναι πάντα εδώ. Ο στόχος είναι πάντα η κορυφή. Χαίρομαι που επέστρεψα, που θα ξαναπαίξω με τους συμπαίκτες μου και τα νέα παιδιά. Να δεθούμε γρήγορα και να φτάσουμε τους στόχους μας. Στόχος είναι η κορυφή με λίγα λόγια».

Για την επαφή του με τους ανθρώπους του Ολυμπιακού και τον ρόλο της για την επιστροφή του και για τις διαπραγματεύσεις με τους Ράπτορς: «Σίγουρα παίζει ρόλο όταν είσαι 5 χρόνια σε μία ομάδα. Αυτή η επαφή με βοήθησε στο να έχω συντροφιά λόγω της διαφοράς ώρας και έβλεπα πόσο με νοιάζονται. Έπαιξε ρόλο. Εδώ είναι το σπίτι μου, είμαστε μια οικογένεια και αυτό έχει σημασία. Θέλω να ευχαριστήσω τους Ράπτορς γιατί κατάλαβαν τα θέλω μου, θέλουν να είναι χαρούμενος ο παίκτης, και ευχαριστώ τον προπονητή γιατί στο λίγο που μιλήσαμε κατάλαβε την κατάσταση και του εύχομαι τα καλύτερα».

Για την απόφαση να φύγει από το ΝΒΑ: «Το σκεφτόμουν μέχρι πριν το τέλος αν θέλω μία δεύτερη ευκαιρία και αν μπορώ να ανταπεξέλθω σημαντικά. Το πιο σημαντικό είναι να είμαι χαρούμενος και να αγωνίζομαι για τίτλους. Θέλω να δείξω αυτό που μπορώ και αυτή είναι η πιο σωστή απόφαση με βάση τα κριτήριά μου. Το μότο μου είναι πως δεν είναι όλα για όλους. Δεν ταιριάζουμε πάντα παντού και ψυχολογικά και αθλητικά εδώ είναι καλύτερα για εμένα».

Για την πίεση από το συμβόλαιό του: «Γνωρίζοντας καλά που αγωνίζομαι και την πίεση από τα Μέσα είναι κάτι που μου αρέσει. Ξέρω που βρίσκομαι, μου αρέσει η ευθύνη. Δεν θα αλλάξω, θα κάνω όσα έκανε με μεγαλύτερη συνέπεια. Δεν με απασχολούν τα λεφτά, θα δίνω το 100% πάντα και στόχος της ομάδας είναι η νίκη. Θα υπάρξουν κριτικές, μένω μακριά από αυτά. Όλοι μαζί σαν οικογένεια, λίγα λόγια και πολλή δουλειά».