Δημήτρης Γιαννακόπουλος: «Ο ένας λέει ναι θα πάρω το ΟΑΚΑ, ο άλλος λέει όχι στο ΣΕΦ»

Ο ιδιοκτήτης της ΚΑΕ Παναθηναϊκός AKTOR απάντησε στις αβάσιμες αναφορές περί «αθέμιτου ανταγωνισμού» των ιδιοκτητών της ΚΑΕ Ολυμπιακός κατά την παρουσίαση του Σάσα Βεζένκοφ.
INTIME SPORTS
1'

Σε μια συνέντευξη Τύπου που υποτίθεται αφορούσε την μεταγραφή του Σάσα Βεζένκοφ στον Ολυμπιακό, οι Παναγιώτης και Γιώργος Αγγελόπουλος έκαναν πολλές αναφορές στον Παναθηναϊκό. Προσωπικά για τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο, τον Κώστα Σλούκα, ενώ έφτασαν να μιλήσουν μέχρι και για το ΟΑΚΑ, χρησιμοποιώντας αβάσιμες αναφορές.

Μάλιστα, δε δίστασαν να κάνουν λόγο για «αθέμιτο ανταγωνισμό», τη στιγμή που ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος πληρώνει πολλά εκατομμύρια ευρώ για την βελτίωση των εγκαταστάσεων του ΟΑΚΑ και συγχρόνως της εμπειρίας που προσφέρει στους φιλάθλους του Παναθηναϊκού.

Ο ισχυρός επιχειρηματίας σχολίασε τις συγκεκριμένες αναφορές και στάθηκε ειδικά στα περί «αθέμιτου ανταγωνισμού», γράφοντας χαρακτηριστικά στο Instagram:

«Υπήρξε αναφορά σε αθέμιτο ανταγωνισμό. Ο ένας ελληνοποιεί ό,τι του αρέσει με αποτέλεσμα να υπάρχουν φορές που στην δωδεκάδα μιλάνε μαξ 2 άτομα ελληνικά και θέλει και γήπεδο έτοιμο από την Πολιτεία! Ο άλλος έχει μαζέψει ό,τι ελληνικό στοιχείο κυκλοφορεί και επενδύει 15 εκατ. σε αναβάθμιση σταδίου. Ο ένας λέει ναι θα το πάρω το ΟΑΚΑ και ο άλλος λέει ταυτόχρονα όχι δεν θέλω το ΣΕΦ».