Παναθηναϊκός AKTOR: Απάντηση Δ. Γιαννακόπουλου στην ΚΑΕ Ολυμπιακός - «Βλέπετε φαντάσματα»

Παναθηναϊκός AKTOR: Την απάντησή του σε ανάρτηση της ΚΑΕ Ολυμπιακός έδωσε ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος.
Την απάντησή του στην ΚΑΕ Ολυμπιακός έδωσε ο Δ. Γιαννακόπουλος
INTIME SPORTS
1'

Ο ιδιοκτήτης της ΚΑΕ Παναθηναϊκός AKTOR με μήνυμά του στο προσωπικό του προφίλ στα social media ξεκαθάρισε πως όσα είχε τονίσει δεν αφορούσε κανέναν από τους «ερυθρόλευκους», οι οποίοι βλέπουν φαντάσματα.

Αρχικά, ο Δημητρης Γιαννακόπουλος σχολίασε: «Όχι πια με μεγάλη έκπληξη, αλλά με λίγη έκπληξη ναι. Βλέπω δηλαδή στο επίσημο site του Ολυμπιακού να έχουν ανεβάσει βιντεάκι μου χθεσινό που δεν αφορά τον αθλητισμό, που το έχω διευκρινίσει, γιατί κάποια sites το πήρανε και είπανε ότι αφορά εκείνους και λένε ότι τους κάνω πάλι χυδαία επίθεση».

Και συνέχισε: «Ρε φιλαράκια, δεν αφορά εσάς, σας το είπα. Έχω και άλλα πράγματα στη ζωή μου. Τώρα αν εσείς βλέπετε τον εαυτό σας σε αυτό, δικαίωμά σας είναι να βλέπετε ό,τι φαντάσματα θέλετε. Εγώ τα έχω διευκρινίσει».

Μάλιστα, λίγο αργότερα, ο ιδιοκτήτης της ΚΑΕ Παναθηναϊκός AKTOR, πρόσθεσε: «Ό,τι είχα να πω για εσάς τα είπα χθες στη γραπτή μου ανακοίνωση. Νομίζω τα λέει όλα. Τώρα αν ψάχνετε πάλι φαντάσματα, ξέρω 'γω, δικαίωμά σας να κάνετε ότι θέλετε. Έτσι και αλλιώς ό,τι θέλετε κάνετε, εκβιάζετε κυβερνήσεις, απειλείτε πρωθυπουργούς, κάνετε ό,τι θέλετε κάνετε».

Σχετικές ειδήσεις