Ολυμπιακοί Αγώνες 2024: Αντέδρασε ο Γιαμπουσέλε – «Χαρούμενος που δεν πήγαμε, ο Θεός είναι καλός»!

Ολυμπιακοί Αγώνες 2024: Ο διεθνής Γάλλος άσος της Ρεάλ Μαδρίτης, σχολίασε τα όσα έγιναν στην τελετή έναρξης πηγαίνοντας ανοιχτά κόντρα στις επιλογές των διοργανωτών που έφεραν θύελλα αντιδράσεων παγκοσμίως.

Ολυμπιακοί Αγώνες 2024: Αντέδρασε ο Γιαμπουσέλε – «Χαρούμενος που δεν πήγαμε, ο Θεός είναι καλός»!
INTIME SPORTS
1'

Μόνο αρνητικές εντυπώσεις άφησαν οι επιλογές των Γάλλων διοργανωτών των Ολυμπιακών Αγώνων, αναφορικά με το… σόου που παρουσίασαν στην τελετή έναρξης στο Παρίσι. Οι αντιδράσεις μετά απ’ τις εικόνες που είδε όλος ο πλανήτης, είναι ασταμάτητες, γι’ αυτό και αναγκάστηκαν να ζητήσουν συγγνώμη απ’ τους Χριστιανούς.

Οι αντιδράσεις δεν προήλθαν μόνο απ’ το εξωτερικό. Ακόμη και Γάλλοι αθλητές, απ’ τους πλέον γνωστούς μάλιστα, δεν κρατήθηκαν μπροστά στις εικόνες που αντίκρισαν. Ένας απ’ αυτούς ο Ζέρσον Γιαμπουσέλε. Ο διεθνής μπασκετμπολίστας που αγωνίζεται στο υψηλότερο επίπεδο με τη Ρεάλ Μαδρίτης, έκανε ανάρτηση στο «Χ» (πρώην twitter) και με λίγες λέξεις… τα είπε όλα:

«Ουαου… Τώρα είμαι χαρούμενος που δεν πήγαμε εκεί», έγραψε χαρακτηριστικά προσθέτοντας το hashtag «ο Θεός είναι καλός».

Οι παίκτες της Εθνικής Γαλλίας στο μπάσκετ, δεν ήταν στο Παρίσι για την τελετή έναρξης καθώς το μπασκετικό τουρνουά διεξάγεται στη Λιλ. Μάλιστα ήταν νωρίς ο αγώνας των Γάλλων με την Βραζιλία για την πρεμιέρα τους, γι' αυτό επιλέχτηκε να αποφύγουν το ταξίδι-αστραπή.

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή