Ολυμπιακοί Αγώνες 2024: Η Team USA με μπροστάρηδες Λεμπρόν και Ντουράντ… έδειξε τα δόντια της!

Ολυμπιακοί Αγώνες 2024: Υπερηχητική πρεμιέρα της Team USA στο μπασκετικό τουρνουά, συντρίβοντας την Σερβία με 110-84 – Απίστευτα πράγματα από Ντουράντ, εξαιρετικός ο Τζέιμς.
1'

Τα όνειρα όλων των ομάδων στο μπασκετικό τουρνουά των Ολυμπιακών Αγώνων, είναι να σταματήσουν τις ΗΠΑ. Η Team USA που κατέβηκε σχεδόν με όλα τα αστέρια της στο Παρίσι, ήρθε να υπενθυμίσει στην πρεμιέρα της πως δεν αστειεύεται και η απόσταση του ονείρου με τον εφιάλτη για τους αντιπάλους της, είναι μικρή. Η ισχυρή κατά τα άλλα Σερβία, θεωρητικά θα προσέφερε μια πιο ανταγωνιστική εικόνα, όμως οι… γερόλυκοι Λεμπρόν Τζέιμς και Κέβιν Ντουράντ οδήγησαν στο εντυπωσιακό 110-84 των Αμερικανών.

Η παρέα του Γιόκιτς άρχισε εξαιρετικά το ματς, πήρε προβαδίσματα κοντά στο διψήφιο, όμως όλα αυτά μέχρι να… χαϊδέψει το γκάζι η Team USA. Ο KD που επέστρεψε μετά από τρεις μήνες έβαλε 21 πόντους χωρίς να χάσει σουτ στο πρώτο ημίχρονο με 5/5 τρίποντα και 3/3 δίποντα (τελείωσε το ματς με 23 και ένα χαμένο σουτ), ενώ ο Λεμπρόν Τζέιμς σημείωσε 21.

Οι Αμερικανοί το διασκέδαζαν παρουσιάζοντας showtime σε αρκετές περιπτώσεις, αλλά ταυτόχρονα έδειξαν και την τεράστια αποφασιστικότητά τους. Δεν αστειεύονται και το βλέμμα τους… γυαλίζει απ’ τη λάμψη του χρυσού που θέλουν να κατακτήσουν.

Το Πιερ Μορουά ήταν κατάμεστο με 27.000 κόσμο, οι οποίοι μάλιστα αποδοκίμασαν τον Εμπίντ επειδή αρνήθηκε την Εθνική Γαλλίας για τις ΗΠΑ. Για τους ηττημένους Σέρβους, ο Γιόκιτς με 20 πόντους ήταν ο καλύτερος, ενώ σε… ρηχά νερά κινήθηκαν οι Πετρούσεφ και Μιλουτίνοφ του Ολυμπιακού.

ΤΑ ΔΕΚΑΛΕΠΤΑ: 20-25, 49-58, 65-84, 84-110

Δείτε εδώ τα στατιστικά της αναμέτρησης