Ολυμπιακοί Αγώνες 2024: Δε χάνει τον «τελικό» ο Νικ Καλάθης

Ολυμπιακοί Αγώνες 2024: Παρά το πρόβλημα στα πλευρά, ο έμπειρος γκαρντ θα ενισχύσει την Εθνική ομάδα στο παιχνίδι που κρίνει την πρόκριση κόντρα στην Αυστραλία.
INTIME SPORTS
1'

Μετά την ήττα απ’ την Ισπανία, ο Νικ Καλάθης πήγε στο νοσοκομείο με έντονες ενοχλήσεις στα πλευρά. Κάποιο χτύπημα που δέχτηκε ο έμπειρος γκαρντ του δημιούργησε πρόβλημα. Όλα αυτά λίγες μέρες πριν τον «τελικό» της Εθνικής ομάδας μπάσκετ για πρόκριση στα νοκ άουτ των Ολυμπιακών Αγώνων. Για να γίνει αυτό χρειάζεται οπωσδήποτε νίκη με την Αυστραλία και ίσως αυτό να μην αρκεί.

Ο Καλάθης στην προπόνηση της Τετάρτης δεν γυμνάστηκε με επαφές λόγω των ενοχλήσεων. Όμως αυτό δε σημαίνει πως θα χάσει και το ματς με τα «καγκουρό». Ο Καλάθης όλα δείχνουν πως θα είναι στη διάθεση του Σπανούλη για το κρισιμότερο ματς της Εθνικής Ελλάδας στη Λιλ.

Οι πόνοι ακόμη δεν έχουν υποχωρήσει και γι’ αυτό θα πάει συντηρητικά μέχρι το παιχνίδι την Παρασκευή 2 Αυγούστου, αλλά ούτε ο ίδιος ούτε κανείς στην Εθνική δεν σκέφτονται καν πως ο 35χρονος θα απουσιάσει.