Ολυμπιακοί Αγώνες 2024: Έτσι θα βρεθεί η Ελλάδα στα προημιτελικά – Τα τρία σενάρια

Ολυμπιακός Αγώνες 2024: Η Εθνική Ελλάδας αντιμετωπίζει την Αυστραλία και παίζει το τελευταίο της «χαρτί», για να βρεθεί στα προημιτελικά του τουρνουά μπάσκετ.

Εθνική Ελλάδας Ολυμπιακοί Αγώνες 2024
INTIME SPORTS
1'

Οι παίκτες του Βασίλη Σπανούλη δεν κρατούν την κατάσταση στα χέρια τους, αλλά για να ελπίζουν θα πρέπει να κερδίσουν τους «Boomers».

Η αναμέτρηση Αυστραλία – Ελλάδα είναι προγραμματισμένη για τις 14:30 (ΕΡΤ1 και LIVE από Newsbomb.gr). Σε περίπτωση που το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα πάρει τη νίκη θα πρέπει να περιμένει να δει και το αποτέλεσμα του Καναδάς – Ισπανία, το οποίο ξεκινά στις 18:15 και θα μεταδοθεί από την ΕΡΤ3.

Υπάρχουν τρία σενάρια για την Εθνική Ελλάδας, ένα εκ των οποίων τις δίνει σίγουρα την πρόκριση στα προημιτελικά και τα άλλα δύο την τρίτη θέση, με την ελπίδα πως θα είναι μία από τις δύο καλύτερες τρίτες των τριών ομίλων.

1: Να νικήσει την Αυστραλία έστω και με 1 πόντο και η Ισπανία να επικρατήσει του Καναδά. Έτσι, η Εθνική θα είναι τρίτη σε ισοβαθμία με τους Αυστραλούς και θα ελπίζει πως θα πάρει την πρόκριση ως μία από τις δύο καλύτερες τρίτες του τουρνουά.

2: Να νικήσει από 3 έως 9 πόντους την Αυστραλία και ο Καναδάς να επικρατήσει της Ισπανίας. Έτσι, η Εθνική θα είναι τρίτη σε ισοβαθμία με Αυστραλούς και Ισπανούς και θα ελπίζει πως θα προκριθεί ως μία από τις δύο καλύτερες τρίτες του τουρνουά.

3: Να νικήσει με 10 ή περισσότερους πόντους την Αυστραλία και ο Καναδάς να επικρατήσει της Ισπανίας. Έτσι, η Εθνική θα είναι δεύτερη σε τριπλή ισοβαθμία με Αυστραλία και Ισπανία και θα προκριθεί δεδομένα στους «8».

Σχετικές ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή