Ολυμπιακοί Αγώνες: Η Σερβία νίκησε 11 πόντους το Ν.Σουδάν, η Ελλάδα προκρίθηκε στους «8»!

Ολυμπιακοί Αγώνες: Η Εθνική ομάδα μπάσκετ πήρε το εισιτήριο για τα νοκ άουτ και θα αντιμετωπίσει τη Γερμανία στα προημιτελικά, μετά την επικράτηση των Σέρβων επί του Νοτίου Σουδάν με 96-85 – Όλα τα ζευγάρια της 8άδας, μεσημεριανό το ματς της Ελλάδας. . 

Ολυμπιακοί Αγώνες: Η Σερβία νίκησε 11 πόντους το Ν.Σουδάν, η Ελλάδα προκρίθηκε στους «8»!
INTIME SPORTS
1'

Χρειάστηκε να περάσουν 40 λεπτά γεμάτα αγωνία για τους Έλληνες φιλάθλους, όμως τελικά η Σερβία κατάφερε να νικήσει του Νοτίου Σουδάν με πάνω από 3 πόντους. Για την ακρίβεια οι Βαλκάνιοι επικράτησαν στη Λιλ με 96-85, αποτέλεσμα που τους έδωσε τη 2η θέση, αλλά κυρίως στέλνει την Εθνική μας στα προημιτελικά!

Η αναμέτρηση των Σέρβων ήταν ιδιαίτερα αγχωτική καθώς στη μεγαλύτερη διάρκειά της η ομάδα του Πέσιτς έπαιρνε μικρές διαφορές, αλλά οι Νοτιοσουδανοί επέστρεφαν και έκαναν το ματς ντέρμπι. Στην τελική ευθεία όμως, οι Βαλκάνιοι ξέφυγαν μέχρι και με 17 πόντους για να… ηρεμήσει η Ελλάδα. Κορυφαίος ο Μπογκντάνοβιτς με 30 πόντους για τους νικητές, ενώ ο Γιόκιτς έβαλε 22. Με 15 τελείωσε ο Μίτσιτς και 10 ο Πετρούσεφ.

Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα λοιπόν, λόγω καλύτερου συντελεστή παίρνει το εισιτήριο ως μία απ’ τις δύο καλύτερες τρίτες και οι Αφρικανοί μένουν εκτός συνέχεις. Έτσι, η ομάδα του Βασίλη Σπανούλη θα αντιμετωπίσει στον προημιτελικό την Παγκόσμια Πρωταθλήτρια, Γερμανία.

Τα ζευγάρια των προημιτελικών (Τρίτη 6 Αυγούστου):

12:00 Ελλάδα-Γερμανία

15:30 Σερβία-Αυστραλία

19:00 Γαλλία-Καναδάς

22:30 ΗΠΑ-Βραζιλία

Σύμφωνα με τις διασταυρώσεις τις οποίες ανακοίνωσε ξημερώματα Κυριακής η FIBA, η Εθνικής μας αν προκριθεί στον ημιτελικό (Πέμπτη 8/8) θα αντιμετωπίσει το νικητή του Καναδάς-Γαλλία.

GUFqjxMXwAAxfej.jpg
Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή