Εθνική Ελλάδας μπάσκετ: Αναχώρησε για Παρίσι - Ο λόγος που δεν θα πάει στο Ολυμπιακό Χωριό

Η Εθνική Ελλάδας μπάσκετ αποφάσισε να μην καταλύσει στο Ολυμπιακό Χωριό του Παρισιού, αλλά σε ξενοδοχείο της πόλης πριν από τον προημιτελικό με τη Γερμανία.
INTIME SPORTS
1'

Οι Ολυμπιακοί Αγώνες 2024 συνεχίζονται στο Παρίσι για την Εθνική ομάδα των ανδρών.

Μετά την πρόκριση από τον Α' όμιλο που διεξήχθη στο Λιλ, το αντιπροσωπευτικό ματς συγκρότημα αναχώρησε το πρωί της Κυριακής για την «Πόλη του Φωτός», ενόψει του μεγάλου προημιτελικού των Ολυμπιακών Αγώνων με την Γερμανία (Τρίτη 6/8, 12:00).

Μετά από απόφαση της ΕΟΚ, μάλιστα, η αποστολή της Εθνικής Ελλάδας μπάσκετ δεν θα καταλύσει στο Ολυμπιακό Χωριό, αλλά σε ξενοδοχείο του Παρισίου.

Η ενημέρωση της ομοσπονδίας αναφέρει:

«Η προσπάθεια εξασφάλισης των καλύτερων δυνατών συνθηκών για τα μέλη της ομάδας είναι διαρκής και φέρνει αλλαγές στο αρχικό πρόγραμμα.

Οι πολλές αναφορές δυσλειτουργιών στο Ολυμπιακό χωριό, σε ό,τι αφορά βασικά σημεία της διαμονής των αθλητών που έχουν προκαλέσει παράπονα και αποχωρήσεις, οδήγησαν τη διοίκηση της ΕΟΚ στην απόφαση να κλείσει ξενοδοχείο στο Παρίσι για να καταλύσει η αποστολή και να έχει τις μεγαλύτερες δυνατές ανέσεις.

Ετσι, ο τελικός προορισμός του ταξιδιού στη γαλλική πρωτεύουσα άλλαξε, με στόχο να μην υπάρξει το παραμικρό πρόβλημα που θα μπορέσει να εμποδίσει την προετοιμασία της ομάδας για το σημαντικό παιχνίδι».

Σχετικές ειδήσεις