Χαμός στα social media με τον μεθυσμένο Γιόκιτς και τους Σέρβους κατά την απονομή των μεταλλίων

Ο Νίκολα Γιόκιτς και οι υπόλοιποι Σέρβοι εμφανίστηκαν μεθυσμένοι κατά την απονομή των μεταλλίων στο Ολυμπιακό τουρνουά μπάσκετ και τα social media ανέλαβαν δράση.
2'

Οι ΗΠΑ θριάμβευσαν στο τουρνουά μπάσκετ των Ολυμπιακών Αγώνων 2024 και επικρατώντας 98-87 στον τελικό της Γαλλίας κατέκτησαν το χρυσό μετάλλιο.

Το δυσκολότερο παιχνίδι τους, βέβαια, ήταν ο ημιτελικός με τη Σερβία, με τον Νίκολα Γιόκιτς και την παρέα του να προηγούνται με διψήφια διαφορά για 30 λεπτά (να φτάνουν μέχρι και το +17), αλλά στο τέλος να λυγίζουν και να γνωρίζουν την ήττα.

Οι Βαλκάνιοι μάζεψαν τα «κομμάτια» τους και το μεσημέρι του Σαββάτου επικράτησαν της Γερμανίας για να κατακτήσουν το χάλκινο μετάλλιο.

Μια επιτυχία που πανηγυρίστηκε έξαλλα από τον Νίκολα Γιόκιτς και τους υπόλοιπους παίκτες της Σερβίας. Ακολούθησε γλέντι με παραδοσιακά τραγούδια, πολύ αλκοόλ και πούρα.

Το... κακό για αυτούς ήταν πως αργά το βράδυ έπρεπε να βρεθούν στο Παλέ ντε Μπερσί, μετά τον τελικό της Γαλλίας με τις ΗΠΑ για την απονομή των μεταλλίων και την παραλαβή του χάλκινου.

Εκεί, ο Νίκολα Γιόκιτς και κάποιοι από τους συμπαίκτες του δεν είχαν προλάβει να ξεμεθύσουν, με αποτέλεσμα να παραπατούν και να είναι σε ιδιαίτερα... εύθυμη κατάσταση.

Χαμός στα social media με τον Γιόκιτς

Φυσικά, αυτή η εικόνα των Σέρβων και κυρίως του Νίκολα Γιόκιτς, έγινε viral στα social media, με το ελληνικό κοινό να αποθεώνει τον σούπερ σταρ του NBA, ο οποίος κατέβαζε τις μπύρες τη μία πίσω από την άλλη όντας ημίγυμνος.

Ένα από αυτά αναφέρει πως ο Σέρβος «έβλεπε τα λιβάδια της Ποσειδωνίας», με αφορμή την γνωστή διαφήμιση που παίζει συνέχεια στην τηλεόραση το τελευταίο διάστημα.

Παράλληλα, άλλοι τον παρομοιάζουν με τον Χάρη Ρώμα από το «Κωνσταντίνου και Ελένης», αλλά και τον γνωστό κωμικό Φάνη Λαμπρόπουλο.

Δείτε μερικά από τα καλύτερα tweets: