Δημοσιογράφος του NBC ζήτησε συγγνώμη από τον Λεσόρ για την γκάφα του

Ο σέντερ του Παναθηναϊκού κρατούσε τη σημαία της Μαρτινίκας και ο Μάικ Τιρίκο που κάλυπτε την απονομή για το NBC τον… επέκρινε για πολιτική στάση, θεωρώντας πως είναι της Παλαιστίνης.

Δημοσιογράφος του NBC ζήτησε συγγνώμη από τον Λεσόρ για την γκάφα του
1'

Θέμα απ’ το πουθενά πήγε να δημιουργηθεί με τον Ματίας Λεσόρ. Ο σέντερ του Παναθηναϊκού AKTOR κατά τη διάρκεια της απονομής των μεταλλίων μετά τον τελικό του μπασκετικού τουρνουά στο Παρίσι, είχε τη σημαία της Μαρτινίκας. Του νησιού απ’ το οποίο κατάγεται δηλαδή.

Τα χρώματα της σημαίας, μπέρδεψαν έναν Αμερικανό δημοσιογράφο. Συγκεκριμένα τον Μάικ Τιρίκο ο οποίος άρχισε να μιλά κατά τη διάρκεια της μετάδοσης για… πολιτική δήλωση απ’ τον Λεσόρ. Γιατί θεώρησε πως είναι η σημαία της Παλαιστίνης.

Αμέσως πολλοί χρήστες των social media έσπευσαν να τον διορθώσουν. Όσοι φυσικά δεν ήξεραν τη διαφορά στις σημαίες, είχαν πειστεί πως ο Λεσόρ προχώρησε σε αυτή την κίνηση στην απονομή μεταλλίων στους Ολυμπιακούς Αγώνες.

Ο Τιρίκο λίγες ώρες μετά, έσπευσε να ζητήσει συγγνώμη για την… γκάφα του. Τόσο στα social media, ενώ δεσμεύτηκε πως θα το κάνει και στην επόμενη εμφάνισή του σε εκπομπή του αμερικανικού δικτύου.

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή