Ανησύχησαν στα Δύο Αοράκια του Ηρακλείου με την ενεργοποίηση συστήματος πυρασφάλειας

Την ώρα που έκανε προπόνηση η Εθνική Ισπανίας U16, υπήρξε βλάβη σε μετασχηματιστή και χρειάστηκε να εκκενωθεί το κλειστό – Κανονικά θα γίνουν οι αγώνες του Eurobasket την Παρασκευή.

Ανησύχησαν στα Δύο Αοράκια του Ηρακλείου με την ενεργοποίηση συστήματος πυρασφάλειας
INTIME SPORTS
1'

Ανησυχία προκλήθηκε στο κλειστό στα Δύο Αοράκια του Ηρακλείου, με αποτέλεσμα να εκκενωθεί. Εκεί διεξάγεται το Eurobasket U16 στο οποίο η Εθνική Ελλάδος έχει φτάσει στα ημιτελικά και την Παρασκευή (16/8) αντιμετωπίζει την Ισπανία. Η ομάδα της «φούρια ρόχα» μάλιστα, έκανε προπόνηση την ώρα της εκκένωσης.

Το πρόβλημα ήταν καπνοί που άρχισαν να βγαίνουν απ’ το υπόγειο του κλειστού στη Νέα Αλικαρνασσό. Αυτόματα ενεργοποιήθηκε το σύστημα πυρασφάλειας. Είχε προκληθεί ζημιά σε μετασχηματιστή, με το πρωτόκολλο ασφαλείας να ακολουθείται πιστά.

Στο σημείο έσπευσε η Πυροσβεστική αλλά και το ΕΚΑΒ, καθαρά για προληπτικούς λόγους. Η Εθνική Ισπανίας συνέχισε την προπόνησή της στο κλειστό του Πανεπιστημίου.

Η δημοτική αρχή καθησύχασε πως η βλάβη θα επιδιορθωθεί και οι αγώνες της Παρασκευής θα διεξαχθούν κανονικά για το Eurobasket U16.

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή