NBA: Πρεμιέρα στις 22 Οκτωβρίου - Κόντρα σε 76ers οι Μπακς - Όλο το πρόγραμμα

NBA: Το πλήρες πρόγραμμα της νέας σεζόν αποκάλυψε η κορυφαία λίγκα του πλανήτη, με την αυλαία να ανοίγει στις 22 Οκτωβρίου με τις αναμετρήσεις Σέλτικς-Νικς και Λέικερς-Τίμπεργουλβς.

Σέλτικς
Ανακοινώθηκε το νέο πρόγραμμα του NBA
EPA/AMANDA SABGA, ΑΜΠΕ
1'

Η 79η κανονική περίοδος του NBA θα ξεκινήσει επίσημα στις 22 Οκτωβρίου. Την πρώτη ημέρα θα διεξαχθούν δύο αναμετρήσεις. Η πρώτη θα γίνει στη Βοστώνη, όπου οι πρωταθλητές Σέλτικς θα υψώσουν το 18ο μπάνερ τους στο «TD Garden», έχοντας το ρεκόρ τίτλων στο πρωτάθλημα. Απέναντί τους θα βρουν τους Νικς, ενώ στο Λος Άντζελες, οι Λέικερς θα παίξουν κόντρα στους Τίμπεργουλβς.

Η πρεμιέρα των Μιλγουόκι Μπακς ορίστηκε για τη δεύτερη ημέρα της κανονικής διάρκειας, στη Φιλαδέλφεια, κόντρα στους 76ers και λίγες ώρες αργότερα, το νέο υπερσύγχρονο «Intuit Dome» θα φιλοξενήσει τον πρώτο αγώνα των Κλίπερς, με αντίπαλο τους Φοίνιξ Σανς.

Η κανονική διάρκεια θα ολοκληρωθεί στις 13 Απριλίου και στην συνέχεια θα ακολουθήσει το play-in tournament από τις 15-18 του μηνός. Στις 19 Απριλίου θα ξεκινήσουν τα play offs του NBA και οι τελικοί του πρωταθλήματος στις 5 Ιουνίου.

Κάθε ομάδα θα δώσει 82 αγώνες κανονικής περιόδου και μερικοί εξ αυτών θα καθοριστούν με το In-Season Tournament που θα ξεκινήσει στις 12 Νοεμβρίου και θα ολοκληρωθεί τον Δεκέμβριο στο Λας Βέγκας. Το All Star Game του NBA θα γίνει στο «Chase Center» του Σαν Φρανσίσκο στις 16 Φεβρουαρίου.

Σχετικές ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή