Παναθηναϊκός AKTOR: Στο κάδρο ο Γιουρτσεβέν

Παναθηναϊκός AKTOR: Ο Ομέρ Γιουρτσεβέν φέρεται να είναι ο εκλεκτός του Εργκίν Αταμάν για να πλαισιώσει τον Ματίας Λεσόρ στη θέση "5" των πρωταθλητών Ευρώπης. 

Ομέρ Γιουρτσεβέν
EPA/ERIK S. LESSER SHUTTERSTOCK OUT
1'

Η αναζήτηση της μεταγραφής με την οποία ο Παναθηναϊκός AKTOR θα ολοκληρώσει τις κινήσεις του και θα κλείσει το ρόστερ της νέας σεζόν φαίνεται πως βρίσκεται στην τελική της ευθεία με τον Εργκίν Αταμάν να έχει βάλει στον στόχαστρο τον Ομέρ Γιουρτσεβέν.

Ο Τούρκος προπονητής πριν από λίγο καιρό είχε δηλώσει πως τον ενδιαφέρει η περίπτωση του έμπειρου σέντερ, ο οποίος τα τελευταία χρόνια αγωνίστηκε στο ΝΒΑ και πλέον μοιάζει να είναι ο... εκλεκτός για τη θέση του σέντερ.

Σύμφωνα με όλες τις εξελίξεις οι πρωταθλητές Ευρώπης αναμένται να κινηθούν προς την απόκτησή του έτσι ώστε με την έναρξη της προετοιμασίας ο Εργκίν Αταμάν να έχει έτοιμη την ομάδα της σεζόν 2024/2025.

Ο 26χρονος σέντερ τη σεζόν που ολοκληρώθηκε αγωνίστηκε στους Γιούτα Τζαζ μετρώντας κατά μέσο όρο από 4,6 πόντους με 4,3 ριμπάουντ και 0,6 ασίστ σε 11,4 λεπτά συμμετοχής.

Από τη στιγμή που ο Παναθηναϊκός θα οριστικοποιήσει την απόκτηση του δεύτερου σέντερ του, τότε θα αναμένονται άμεσα και εξελίξεις στο θέμα του Όλεγκ Μπαλτσερόφκσι ο ποίος τυπικά συνεχίζει να βρίσκεται στο ρόστερ του "τριφυλλιού", αλλά κάτι τέτοιο θα μοιάζει αδύνατο με την τριπλέτα Λεσόρ, Γιουρτσεβέν, Αντετοκούνμπο.

Σχετικές ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή