Έκλεψαν αναμνηστικά απ’ το γραφείο του Ρικ Πιτίνο

Δυσάρεστη έκπληξη για τον θρυλικό προπονητή που έχει εργαστεί σε Παναθηναϊκό και Εθνική Ελλάδος, με αγνώστους να του κλέβουν το γραφείο στο St. John University όπου εργάζεται.

Έκλεψαν αναμνηστικά απ’ το γραφείο του Ρικ Πιτίνο
1'

Άγνωστοι παραβίασαν το γραφείο του Ρικ Πιτίνο που βρίσκεται στο πανεπιστήριο «St. John» στην περιοχή του Κουίνς της Νέας Υόρκης. Έκλεψαν αναμνηστικά τα οποία δεν ήταν μεγάλης αξίας σε χρήματα, αλλά είχαν αξία για τον θρυλικό προπονητή που έχει εργαστεί στον Παναθηναϊκό και την Εθνική Ελλάδος.

Ήδη έχει δοθεί στη δημοσιότητα η φωτογραφία των δύο που ακόμη δεν έχουν ταυτοποιηθεί από την αστυνομία της Νέας Υόρκης, αλλά φυσικά είναι θέμα χρόνου. Έκλεψαν μια κόρνα, μία μπάλα μπάσκετ, μία μάσκα, ένα σπαθί και μπουκάλια αλκοόλ όπως αναφέρει η New York Post.

klopi.jpg

Η αξία υπολογίζεται περίπου στα 375 δολάρια, με τη ληστεία να γίνεται στην Carnesecca Arena, όπου το γραφείο του Πιτίνο είναι έναν όροφο πάνω απ’ το γήπεδο μπάσκετ.

«Το πανεπιστήμιο έχει δώσει υλικό από το κλειστό κύκλωμα παρακολούθησης στην αστυνομία της Νέας Υόρκης και βοηθά τις αρχές στις έρευνες».

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή