ΝΒΑ: Ο Τζέιλεν Μπράουν έγινε ράπερ και κατηγορεί τη ΝΙΚΕ για την απουσία του απ’ το Παρίσι 2024!

Video clip για το τραγούδι «Just do it» έκανε ο Τζέιλεν Μπράουν, δείχνοντας ανοιχτά πως θεωρεί την απουσία του από τους Ολυμπιακούς Αγώνες απόφαση της χορηγού της Team USA.
epa11401586 Boston Celtics guard Jaylen Brown (L) in action against Dallas Mavericks forward P.J. Washington during the second half of the NBA Finals game two in Boston, Massachusetts, USA, 09 June 2024. EPA/CJ GUNTHER SHUTTERSTOCK OUT
1'

Ο Τζέιλεν Μπράουν είναι πρωταθλητής του ΝΒΑ και αναδείχτηκε MVP των τελικών. Ο σταρ των Μπόστον Σέλτικς πάντως, δεν κλήθηκε στην Team USA για τους Ολυμπιακούς Αγώνες, κάτι που τον ενόχλησε ιδιαίτερα. Μάλιστα, δεν τον σκέφτηκε κανείς ακόμη κι όταν προέκυψε ο τραυματισμός του Καουάι Λέοναρντ.

Ο Μπράουν ανοιχτά έχει εκφράσει την άποψη πως ο λόγος ήταν η NIKE, θεωρώντας πως τον έχει βάλει σε «μαύρη λίστα» καθώς την επέκρινε δημόσια όταν ο CEO του αμερικανικού κολοσσού είχε αναφέρει πως ο Καϊρί Ίρβινγκ «ξεπέρασε τα όρια», για ένα αντισημιτικό σχόλιο που είχε κάνει.

Η NIKE είναι μεγάλος χορηγός της Ολυμπιακής ομάδας των ΗΠΑ και αυτό οδήγησε τον άσο των Σέλτικς στο σχετικό συμπέρασμα. Μάλιστα, το εκφράζει ακόμη και… μουσικά. Μέσω του μουσικού βίντεο που κυκλοφόρησε για το ραπ τραγούδι που έκανε μαζί με τον FERG. Το τραγούδι ονομάστηκε «Just do it» και η σύνδεση είναι προφανής.

Στην αρχή του βίντεο, ο Μπράουν καθισμένος σε καναπέ παρακολουθεί ειδήσεις στην τηλεόραση και ακούγεται ο εκφωνητής να λέει «φίλαθλοι σε όλο τον πλανήτη αντιδρούν για την αναπάντεχη απουσία του Τζέιλεν Μπράουν από τους Ολυμπιακούς Αγώνες. Δεν μπορούν να δεχτούν πως ο Μπράουν έχει μπει σε μαύρη λίστα λόγω της διαφωνίας του με τη Nike».

Η Team USA μέσω του Γκραντ Χιλ, είχε σχολιάσει το θέμα ως εξής: «Νομίζω πως πρόκειται για θεωρία συνωμοσίας. Όσο σκληρή κι αν είναι, πρόκειται για μπασκετική απόφαση».

Δείτε το video clip: