Δώρα αξίας 335.000 ευρώ έκανε ο Γιόκιτς στους συμπαίκτες του στην Εθνική Σερβίας

Για να τους ευχαριστήσει για την προσπάθεια και την κατάκτηση του χάλκινου μεταλλίου, ο «Τζόκερ» χάρισε στον καθένα από ένα Rolex.

Δώρα αξίας 335.000 ευρώ έκανε ο Γιόκιτς στους συμπαίκτες του στην Εθνική Σερβίας
epa11538381 Nikola Jokic of Serbia in action during the Men's semi final match between USA and Serbia of the Basketball competitions in the Paris 2024 Olympic Games, at the South Paris Arena in Paris, France, 08 August 2024. EPA/YOAN VALAT
1'

Η παρουσία της Εθνικής Σερβίας στους Ολυμπιακούς Αγώνες, ήταν εξαιρετική. Η χώρα των Βαλκανίων με μπροστάρη τον Νίκολα Γιόκιτς, κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο και έφτασε πολύ κοντά στο θαύμα, καθώς στις λεπτομέρειες ηττήθηκε απ’ τις ΗΠΑ χωρίς η Σερβία να είναι χειρότερη σε καμία περίπτωση.

Πέρα απ’ το γλέντι μέχρι να μεθύσουν όλοι μαζί-κάτι που φαινόταν και στην απονομή-οι παίκτες της Σερβίας δέχτηκαν και μία ακόμη ακριβή επιβράβευση για την επιτυχία τους. Από τον ίδιο τον Γιόκιτς.

Οι 11 παίκτες που μαζί με τον σέντερ των Νάγκετς συμπλήρωσαν τη 12άδα, παίρνουν από ένα Rolex δώρο από τον «Τζόκερ»! Ως επιβράβευση αλλά και ως προσωπικό ευχαριστώ του Σέρβου σταρ, όπως αναφέρει η το Blic Sport.

Το κόστος για κάθε ρολόι είναι 29.000 ευρώ περίπου και έτσι συνολικά ο Γιόκιτς θα πληρώσει σχεδόν 335.000 ευρώ για τα δώρα του χάλκινου μεταλλίου!

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή