Παναθηναϊκός AKTOR: Ανακοίνωσε χορηγική συνεργασία με την BITmarkets

Την πρώτη συνεργασία μεταξύ μια εταιρείας ανταλλαγής κρυπτονομισμάτων και ενός κορυφαίου ευρωπαϊκού μπασκετικού οργανισμού ανακοίνωσε η ΚΑΕ Παναθηναϊκός AKTOR.
3'

Πρόκειται για μια συνεργασία που ανοίγει νέους δρόμους για την πρόοδο και την εξέλιξη του αθλητισμού και των σύγχρονων τεχνολογικών εξελίξεων.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός AKTOR ανακοινώνει την έναρξη της χορηγικής της συνεργασίας με την εταιρεία BITmarkets.

Από την ίδρυσή της, η BITmarkets στοχεύει διαχρονικά στο να συνάπτει επωφελείς συνεργασίες, προκειμένου να διευρύνει την κοινότητα χρηστών κρυπτονομισμάτων.

Φτάνοντας στο σήμερα, η πλατφόρμα γράφει ιστορία μέσω της συνεργασίας της με την ΚΑΕ Παναθηναϊκός AKTOR, σηματοδοτώντας τη ως την πρώτη μεταξύ μίας εταιρείας ανταλλαγής κρυπτονομισμάτων και μίας κορυφαίας ευρωπαϊκής ομάδας μπάσκετ.

Η BITmarkets, μέσω της στρατηγικής «Crypto Made Simple», ανοίγει την παγκόσμια αγορά κρυπτονομισμάτων σε όλους. Η προσιτή προς το ευρύ κοινό πλατφόρμα συναλλαγών παρέχει όλα τα απαραίτητα εργαλεία, 24ώρη εξυπηρέτηση πελατών σε 15 γλώσσες και εκπαιδευτικό υλικό, προκειμένου να απλοποιηθεί η διαδικασία συναλλαγής κρυπτονομισμάτων, τόσο για αρχάριους όσο και για έμπειρους επενδυτές.

Σχολιάζοντας την στρατηγική αυτή συνεργασία, ο CEO της BITmarkets, Peter Sumer, δήλωσε: «Είμαστε ενθουσιασμένοι που ενώνουμε τις δυνάμεις μας με την ΚΑΕ Παναθηναϊκό AKTOR, μία ομάδα που ενσαρκώνει καθημερινά τη σκληρή δουλειά και την αφοσίωση. Η εν λόγω συνεργασία, αποτελεί ορόσημο για τους δύο οργανισμούς αποδεικνύοντας πως ο παραδοσιακός αθλητισμός και η αναδυόμενη βιομηχανία των κρυπτονομισμάτων μπορούν να συμπορευτούν προωθώντας (ώστε να προωθήσουν) καινοτόμες πρωτοβουλίες.

Όπως στο μπάσκετ, όπου η συνεργασία, η ευελιξία και η ακρίβεια αποτελούν το κλειδί για να σκοράρεις, έτσι και η προσέγγισή μας στα κρυπτονομίσματα απαιτεί συνδυασμό στρατηγικής και προσαρμοστικότητας. Με τα κρυπτονομίσματα να ενσωματώνονται όλο και περισσότερο στην καθημερινότητά μας, η συνεργασία μας με την ΚΑΕ Παναθηναϊκό AKTOR, την ομάδα που φημίζεται για τις επιτυχίες της και τον ηγετικό της ρόλο στο Ευρωπαϊκό μπάσκετ, ευθυγραμμίζεται απόλυτα με την δέσμευσή μας να διατηρηθούμε στο προσκήνιο των συναρπαστικών εξελίξεων και τον στόχο μας να παραμείνουμε στην κορυφή στον χώρο των κρυπτονομισμάτων».

Από μέρους του ο Chief of Revenues and Strategic Partnerships Officer της ΚΑΕ Παναθηναϊκός AKTOR, Σεραφείμ Βούλγαρης, δήλωσε σχετικά: «Η συνεργασία της ΚΑΕ Παναθηναικός AKTOR με την BITmarkets εντάσσεται στο πλαίσιο των σημαντικών και στρατηγικών συνεργασιών της ΚΑΕ και αποτελεί την πρώτη συνεργασία μεταξύ μια εταιρείας ανταλλαγής κρυπτονομισμάτων και ενός κορυφαίου ευρωπαϊκού μπασκετικού οργανισμού. Είμαστε περήφανοι που συνεργαζόμαστε με την BITmarkets καθώς μοιραζόμαστε το ίδιο πάθος για αριστεία, καινοτομία και περαιτέρω ενίσχυση της ολιστικής εμπειρίας του κοινού μέσω νέων επενδυτικών επιλογών. Αυτή η συνεργασία αντιπροσωπεύει μια καινοτόμο σύνθεση παραδόσεων και νέων ιδεών, ανοίγοντας νέους δρόμους για την πρόοδο και την εξέλιξη του αθλητισμού και των σύγχρονων τεχνολογικών εξελίξεων».

Σχετικές ειδήσεις