Λεμπρόν Τζέιμς: Ο λόγος που απαγόρευσε στον Μπρόνι να τον φωνάζει «μπαμπά»

Ο Λεμπρόν Τζέιμς θα κάνει πραγματικότητα το όνειρο να παίξει μπάσκετ στο NBA μαζί με τον γιο του, αλλά έχει ήδη θέσει τους κανόνες του.
Copyright 2024 The Associated Press. AP Photo/Damian Dovarganes
1'

Η στιγμή που περίμενε διακαώς τα τελευταία χρόνια πλησιάζει.

Ο Λεμπρόν Τζέιμς ετοιμάζεται να κάνει πραγματικότητα το όνειρο του να είναι συμπαίκτης με τον γιο του, Μπρόνι, στους Λέικερς.

Ωστόσο, ίσως λόγω και της έντονης κριτικής που υπάρχει και τις αντιρρήσεις σχετικά με το αν ο 20χρονος αξίζει μια θέση στο NBA, ο βετεράνος άστερας προσπαθεί να κρατήσει την κατάσταση όσο πιο επαγγελματική γίνεται.

Όπως, μάλιστα, αποκάλυψε στο podcast «The Shot», έχει απαγορεύσει στον Μπρόνι να τον αποκαλεί μπαμπά μέσα στο γήπεδο.

«Έχουμε ξεκαθαρίσει ήδη ότι δεν μπορεί να με αποκαλεί 'μπαμπά' στον χώρο εργασία μας. Όταν φύγουμε από εκεί, κλείσουν οι πόρτες και είμαστε στο αμάξι, μπορεί πάλι να με λέει μπαμπά, όπως και στο σπίτι» δήλωσε αρχικά ο Λεμπρόν Τζέιμς, για να προσθέσει στη συνέχεια:

«Μπορεί να με φωνάζει 23 (σ.σ από την φανέλα του με το Νο23), ή Μπρον ή GOAT αν το θέλει, από αυτόν εξαρτάται. Για εμένα είναι εύκολο, επειδή τον φωνάζω Μπρόνι σε όλη την ζωή του, δεν λέω "γιε μου". Θα χρειαστεί ένα διάστημα προσαρμογής για αυτόν. Δεν μπορεί όμως να τρέχει στο γήπεδο και να φωνάζει "μπαμπά, είμαι ελεύθερος" Δεν μπορεί να το κάνει αυτό».

Δείτε το σχετικό βίντεο:

Σχετικές ειδήσεις