Γιουρτσεβέν: «Είμαι ενθουσιασμένος, ανυπομονώ να παίξω γι’ αυτούς τους φιλάθλους»

Παναθηναϊκός AKTOR: Ο Ομέρ Γιουρτσεβέν στις πρώτες του δηλώσεις ως μέλος των πρωταθλητών Ευρώπης, στο www.paobc.gr, σχολίασε τη νέα σελίδα της καριέρας και δεν έκρυψε την ανυπομονησία του να φορέσει τα πράσινα.
EPA/ERIK S. LESSER SHUTTERSTOCK OUT
2'

Τον ενθουσιασμό του που αποτελεί μέλος της οικογένειας του Παναθηναϊκού AKTOR και την ανυπομονησία του να αγωνιστεί στο ΟΑΚΑ μπροστά στον κόσμο της νέας του ομάδας εξέφρασε στις πρώτες του δηλώσεις ως παίκτης των πράσινων ο Ομέρ Γιουρτσεβέν.

Ο Τούρκος σέντερ στις δηλώσεις του στο επίσημο site των πρωταθλητών Ευρώπης μίλησε για την επαφή που είχε με τον Εργκίν Αταμάν, για τη νέα συνεργασία του με τον Κώστα Σλούκα αλλά και για τους στόχους της νέας του ομάδας.

«Αισθάνομαι ιδιαίτερα ενθουσιασμένος που ανήκω πια στην οικογένεια του Παναθηναϊκού, της ομάδας που παρακολούθησα πριν λίγους μήνες να κατακτά την Euroleague. Είναι μοναδικό το συναίσθημα», τόνισε αρχικά στο paobc.gr ο Τούρκος σέντερ.

Σχετικά με το πόσο σημαντική ήταν για εκείνον η παρουσία του Εργκίν Αταμάν στον πάγκο του «τριφυλλιού», ο Γιουρτσεβέν ήταν ξεκάθαρος: «Είναι πραγματικά πολύ σημαντικό για μένα. Πρόκειται για έναν εξαιρετικό προπονητή. Στο παρελθόν είχα συνεργαστεί μαζί του στην Εθνική Ομάδα. Διέγραψε μια ιδιαίτερα επιτυχημένη πορεία με την Εφές, ενώ και στον Παναθηναϊκό έκανε τρομερή δουλειά. Ανυπομονώ να συνεργαστούμε ξανά».

Όσο για το αν μίλησε με τον Εργκίν Αταμάν για τη μεταγραφή του; «Μιλήσαμε και μετά την υπογραφή μου. Μου έδωσε συγχαρητήρια και μου είπε ότι άξιζα να βρεθώ στους πρωταθλητές Ευρώπης. Ήταν κάτι πολύ σημαντικό για εμένα», σχολίασε.

Σε ερώτηση αναφορικά με το τι γνωρίζει για τον Παναθηναϊκό AKTOR, απάντησε ότι: «Γνωρίζω πως είναι μία από τις μεγαλύτερες ομάδες της Ευρώπης με πολλούς τίτλους και ένδοξη ιστορία. Υπόσχομαι να τα μάθω όλα πιο αναλυτικά με την άφιξή μου στην Ελλάδα. Από εκεί και πέρα, ξέρω για τους φιλάθλους που υποστηρίζουν με ιδιαίτερη θέρμη την ομάδα. Έχω παρακολουθήσει αρκετά βίντεο όπου χοροπηδούν και φωνάζουν στις εξέδρες δημιουργώντας μια απίστευτη ατμόσφαιρα. Ανυπομονώ να τη ζήσω από κοντά…».

Ο Ομέρ Γιουρτσεβέν εξέφρασε την ανυπομονησία του να συναντήσει ξανά τον Κώστα Σλούκα: «Είχαμε συνεργαστεί στη Φενέρμπαχτσε. Βέβαια, έχουν περάσει πολλά χρόνια, ήμουν παιδί τότε. Πρόκειται για έναν εκπληκτικό πόιντ γκαρντ. Ανυπομονώ να συνεργαστούμε και πάλι», σημείωσε.

Κλείνοντας, ο Τούρκος σέντερ έστειλε το δικό του μήνυμα στον κόσμο του Παναθηναϊκού AKTOR: «Θέλω να τους πω ότι είμαι ενθουσιασμένος που θα παίξω γι’ αυτούς. Υπόσχομαι πως θα κάνω τα πάντα για να βοηθήσω την ομάδα να πετύχει τους στόχους της. Να βρεθούμε και πάλι στο Final 4 και να γίνουμε back-to-back πρωταθλητές Ευρώπης».

Σχετικές ειδήσεις