Η σπάνια συλλεκτική κάρτα των ΗΠΑ και τα 150.000 δολάρια του Γιάννη Αντετοκούνμπο

Η μεγάλη προσφορά του «Greek Freak» για μια συλλεκτική κάρτα με τους Λεμπρόν, Κάρι, Ντουράντ που έχει τις υπογραφές του, αλλά και το «τρελό» ποσό που αναμένεται να φτάσει.

Η σπάνια συλλεκτική κάρτα των ΗΠΑ και τα 150.000 δολάρια του Γιάννη Αντετοκούνμπο
1'

Στις ΗΠΑ η συλλογή καρτών που σχετίζονται με τον αθλητισμό, είναι συνηθισμένο και πανάκριβο σπορ. Ειδικά για τις ιδιαίτερα σπάνιες και συλλεκτικές. Μία απ’ αυτές είναι η έκδοση της Topps, στην οποία υπάρχουν οι Στεφ Κάρι, Λεμπρόν Τζέιμς και Κέβιν Ντουράντ. Και οι τρεις αστέρες έχουν υπογράψει και πρόκειται για την έκδοση που αφορά το χρυσό μετάλλιο των ΗΠΑ στο Παρίσι.

Ακριβώς επειδή ήταν το… last dance των τριών σε Ολυμπιακούς Αγώνες, η αξία της κάρτας ανεβαίνει κι έχει ήδη προκαλέσει φρενίτιδα στους συλλέκτες στις ΗΠΑ. Μάλιστα, μεταξύ αυτών είναι και ο Γιάννης Αντετοκούνμπο! Ο «Greek Freak» μάλιστα, γνωστοποίησε πως προσφέρει 150.000 δολάρια για τη συγκεκριμένη κάρτα!

Το ποσό μοιάζει «τρελό», όμως στην ουσία είναι μικρό. Κι αυτό γιατί οίκοι δημοπρασιών ήδη δίνουν 250.000 δολάρια, για να φιλοξενήσουν τη δημοπρασία της συγκεκριμένης κάρτας. Μάλιστα οι ειδικοί εκτιμούν πως τελικά η τιμή της θα φτάσει το 1.000.000 δολάρια!

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή