Παναθηναϊκός AKTOR: Ανάρτηση για back to back από τον Γιουρτσεβέν

Ενθουσιασμένος με τη νέα προοπτική στην καριέρα του ο νέος σέντερ του Παναθηναϊκού AKTOR, δεν έκρυψε το στόχο του και δεν μπορεί να περιμένει!

Παναθηναϊκός AKTOR: Ανάρτηση για back to back από τον Γιουρτσεβέν
epa09701161 Miami Heat center Omer Yurtseven of Turkey dunks against the Atlanta Hawks during the second half of the NBA basketball game between the Miami Heat and the Atlanta Hawks at State Farm Arena in Atlanta, Georgia, USA, 21 January 2022. EPA/ERIK S. LESSER SHUTTERSTOCK OUT
1'

Ο Ομέρ Γιουρτσεβέν αφήνει το ΝΒΑ για λογαριασμό του Παναθηναϊκού AKTOR. Οι «πράσινοι» ολοκλήρωσαν και ανακοίνωσαν τη σπουδαία μεταγραφή για τα επόμενα 2 χρόνια (1+1). Ο ίδιος ο Τούρκος που αγωνιζόταν στο «μαγικό κόσμο» τα τελευταία χρόνια, έδειξε γεμάτος ενθουσιασμό στην πρώτη του αντίδραση.

Με ανάρτησή του στο «Χ» (πρώην twitter) ο Γιουρτσεβέν με λίγες λέξεις και μερικές εικόνες έδειξε το που έχει το μυαλό του και ποιος είναι ο στόχος του.

«Ενθουσιασμένος που είμαι εδώ! Back to back», έγραψε χαρακτηριστικά, εννοώντας φυσικά την κατάκτηση της Euroleague την οποία έχει ήδη στην κατοχή του το «τριφύλλι»!

Μάλιστα, ο Τούρκος συμπλήρωσε την ανάρτηση, με το έμβλημα του συλλόγου, τη λέξη «soon» (σύντομα) και ένα τρόπαιο!

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή