Ο Γκάλης τιμά τη μνήμη του Ντράζεν Πέτροβιτς

Στο φιλικό του Ζάγκρεμπ στη μνήμη του Ντράζεν Πέτροβιτς, θα δώσει το παρών ο Νίκος Γκάλης – Εκεί και ο Παναγιώτης Γιαννάκης.

Ο Γκάλης τιμά τη μνήμη του Ντράζεν Πέτροβιτς
INTIME SPORTS
1'

Στις 5 Σεπτεμβρίου θα διεξαχθεί στο Ζάγκρεμπ, φιλική αναμέτρηση στη μνήμη του τεράστιου Ντράζεν Πέτροβιτς. Ο μεγάλος Κροάτης που «έφυγε» τόσο άδικα σε τροχαίο δυστύχημα, υπήρξε απ’ τους κορυφαίους ευρωπαίους μπασκετμπολίστες όλων των εποχών. Οι «κόντρες» του με τον Νίκο Γκάλη, έχουν μείνει στην ιστορία, καθώς και ο Έλληνας «μύθος» ήταν στην ίδια κατηγορία φυσικά.

Ο «γκάκστερ» λοιπόν, δε γινόταν να μην ανταποκριθεί θετικά στο κάλεσμα για να δώσει το παρών στο φιλικό στη μνήμη του Ντράζεν που θα διεξαχθεί σε λίγες μέρες στην πρωτεύουσα της Κροατίας. Το ίδιο μάλιστα θα κάνει και ο Παναγιώτης Γιαννάκης, επίσης ένας απ’ τους μεγάλους αντιπάλους του Κροάτη σούπερ σταρ όταν αγωνιζόταν με την Εθνική Γιουγκοσλαβίας ή τους συλλόγους πριν φύγει για τις ΗΠΑ.

Την είδηση για την παρουσία των δύο τεράστιων Ελλήνων παλαιμάχων, επιβεβαίωσε ο αδερφός του «Μότσαρτ», Άτσα Πέτροβιτς. Είπε επίσης πως περιμένει την τελική απάντηση του Νίκολα Γιόκιτς.

Θυμίζουμε πως εκεί θα είναι και ο Εργκίν Αταμάν, με τον προπονητή του Παναθηναϊκού AKTOR να έχει προσκληθεί και φυσικά να απαντά θετικά. Τους πρωταθλητές Ευρώπης αναμένεται να εκπροσωπήσει και ο Ματίας Λεσόρ σε αυτό το σπουδαίο φιλικό!

Επίσης, επιβεβαιωμένες παρουσίες μεταξύ άλλων είναι οι:

Λούκα Ντόντσιτς, Ντάριο Σάριτς, Ίβιτσα Ζούμπατς, Μπόγιαν Μπογκντάνοβιτς, Μάριο Χεζόνια, Έντι Ταβάρες, Ντζάναν Μούσα, Τόκο Σενγκέλια, Σέιν, Μαρσελίνιο Χουέρτας.

Όσο για τις παλιές δόξες, πέρα απ’ τον Γκάλη και τον Γιαννάκη δεδομένα θα είναι εκεί οι Ρισάρ Ντακουρί και Ντόρον Τζάμσι.

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή